SNO Nijverdal gaat de samenwerking met FC Ommen intensiveren

16 april 2024

Beste SNO-ers,

Met gepaste trots willen wij eenieder informeren over het feit dat wij de samenwerking met FC Ommen zullen gaan intensiveren. 

Reeds sinds jaar en dag fluiten wij reeds oefenduels voor FC Ommen 1, FC Ommen 2 en jeugdteams. 

Hier komt met ingang van het volgende seizoen de U23 bij! 

Het bestuur van FC Ommen heeft besloten om met ingang van het volgende seizoen te gaan starten met een U23 team. Dit team zal uit gaan komen in de 4de divisie (zaterdag). 

SNO zal de scheidsrechters gaan leveren voor alle competitiewedstrijden, welke in Ommen gespeeld gaan worden. 

In het (nabije) verleden hebben wij reeds de competitiewedstrijden van SV Excelsior'31 U23 gefloten. Dit seizoen fluiten wij de competitiewedstrijden van RKSV NEO U23 en VV Hellendoorn U23. Aangezien de nummers een tot en met drie van de derde divisie promoveren, is de kans minimaal dat wij volgend seizoen ook nog de thuiswedstrijden van RKSV NEO U23 dienen te fluiten. In de tweede divisie krijgen ze KNVB officials via de bond aangesteld. Door de nieuwe samenwerking met FC Ommen hebben wij volgend seizoen ook weer twee clubs, waarvoor wij de U23 gaan fluiten.  

Voor deze wedstrijden zullen wij enerzijds arbiters gaan inzetten die door de KNVB niet aangesteld zijn voor de desbetreffende zaterdag en daarnaast gaan wij (jonge) talentvolle arbiters inzetten, die op dit moment bezig zijn met KNVB opleidingen. Deze wedstrijden zijn voor onze (jonge) leden prachtige ervaringen om op deze wijze te wennen aan het seniorenvoetbal!

Een sportieve groet,

Bestuur SNO Nijverdal

Terug naar overzicht
Agenda

Weet wat
er speelt

09Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00
10Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00
11Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00
14Mei
Clubavond onder leiding van de Technische Commissie
Aanvang: 20:30
14Mei
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:15

Wij zijn trots op onze sponsoren