Niels ten Have vierde nieuwe lid SNO Nijverdal in 2024

04 april 2024

Beste SNO-ers,

Via deze weg willen wij eenieder informeren over het feit dat wij met Niels ten Have reeds ons vierde nieuwe lid voor 2024 hebben binnengehaald. Niels is 27 lentes jong en is woonachtig in Haarle. Reeds sinds enkele jaren is Niels assistent-scheidsrechter bij de eerste selectie van SV Haarle, welke dit seizoen uitkomt in de zondag vierde klasse A. In deze hoedanigheid komt Niels regelmatig een (zondag) SNO official tegen. 

Tijdens de clubavond van 27 februari jl. is Niels officieel gepresenteerd aan de leden van SNO Nijverdal. Tijdens deze geslaagde clubavond met BV arbiter Stan Teuben ontving Niels uit handen van de voorzitter de COVS tossmunt in combinatie met tien SNO notitiekaarten. Daarnaast heeft hij kennis mogen maken met zijn SNO Buddy: Max van der Lei. 

Via deze weg willen wij Niels nogmaals van harte welkom heten binnen onze vereniging en willen we hem veel plezier toewensen met zijn prachtige hobby. Uiteraard hebben wij Niels de ruimte gegeven om zichzelf nader te introduceren aan onze leden. Gelukkig wilde hij hier een goede invulling aan geven.

Een sportieve groet,

Bestuur SNO Nijverdal

------------------------------------------------------------------------------------

Beste SNO-ers,

Onze voorzitter Maurice heeft mij gevraagd om een nadere introductie over mijzelf te schrijven. Met alle plezier geef ik hier een invulling aan.

Mijn naam is Niels ten Have. Ik ben 27 jaar en ben woonachtig in Haarle. Ik ben al jaren een betrokken lid van vierde klasser SV Haarle. Binnen SV Haarle ben ik clubarbiter, maar het liefste voer ik de functie van assistent-scheidsrechter uit. In deze hoedanigheid ben ik ook reeds enkele jaren verbonden met de eerste selectie. 

In het dagelijks leven ben ik werkzaam bij de Albert Heijn in Hellendoorn. Mijn grote passie is voetbal. Ik ben reeds diverse jaren assistent-scheidsrechter bij SV Haarle. Via SV Haarle lid Rudolf Wolterink ben ik in contact gekomen met SNO Nijverdal. Samen met SV Haarle arbiter en ondertussen ook KNVB official Eduard Bessembinder ben ik de afgelopen periode bij diverse clubavonden geweest van SNO Nijverdal en heb ik van dichtbij de club beter leren kennen. Prachtig om te zien dat diverse BV arbiters, zoals Sander van der Eijk, Pol van Boekel en assistent-scheidsrechter Rogier Honig bij SNO hun ervaringen komen delen. 

Ik ben ambitieus en wil mij graag verder ontwikkelen als assistent-scheidsrechter. Maurice heeft mij geholpen met de aanmelding en met ingang van het nieuwe seizoen zal ik de cursus tot KNVB assistent-scheidsrechter gaan volgen. Ik heb de ambitie om de stap naar de KNVB te maken. 

De afgelopen periode heb ik reeds diverse mooie wedstrijden via SNO mogen vlaggen. Op 16 januari mocht ik bij Anton Kreileman als assistent-scheidsrechter fungeren bij de mooie confrontatie tussen SC Genemuiden en MVV Alcides (Zondag) 1. Op 5 maart floot Marcel Driessen de confrontatie tussen VV Staphorst en VV Flevo Boys. Samen met Rudolf Wolterink mocht ik bij deze wedstrijd als assistent-scheidsrechter fungeren. 

Recentelijk stond op 26 maart de CVV Sparta Enschede Beloften wedstrijd tussen VV Vroomshoopse Boys O 21 - 1 en TVC'28 O 21 - 1 op het programma. Deze wedstrijd werd gefloten door Bent Kuipers. Ik mocht hem bij deze wedstrijd assisteren.

Al met al diverse leuke wedstrijden. Het niveau is stukken hoger dan hetgeen ik normaal gewend ben en op deze wijze kan ik mijzelf alleen maar verder ontwikkelen als assistent-scheidsrechter! 

Rest mij nog om eenieder veel plezier en succes toe te wensen bij onze prachtige hobby!

Niels ten Have

Terug naar overzicht
Agenda

Weet wat
er speelt

09Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00
10Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00
11Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00
14Mei
Clubavond onder leiding van de Technische Commissie
Aanvang: 20:30
14Mei
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:15

Wij zijn trots op onze sponsoren