Hadaf el Hamdounie derde nieuwe lid SNO Nijverdal in 2024

02 april 2024

Beste SNO-ers,

Via deze weg willen wij eenieder informeren over het feit dat wij met Hadaf el Hamdouni reeds ons derde nieuwe lid voor 2024 hebben binnengehaald. Hadaf is 49 lentes jong en zal op 5 mei 50 jaar worden. Samen met zijn gezin is Hadaf woonachtig in Zwolle. Hadaf zit in de Zaterdag Jeugd E groep en is op de clubavond van 27 februari jl. officieel gepresenteerd aan de leden van SNO Nijverdal. Tijdens deze geslaagde clubavond met BV arbiter Stan Teuben ontving Hadaf uit handen van de voorzitter de COVS tossmunt in combinatie met tien SNO notitiekaarten. Daarnaast heeft hij kennis mogen maken met zijn SNO Buddy: Dick Beldman! 

Via deze weg willen wij Hadaf nogmaals van harte welkom heten binnen onze vereniging en willen we hem veel plezier toewensen met zijn prachtige hobby. Uiteraard hebben wij Hadaf de ruimte gegeven om zichzelf nader te introduceren aan onze leden. Gelukkig wilde hij hier een goede invulling aan geven.

Een sportieve groet,

Bestuur SNO Nijverdal

------------------------------------------------------------------------------------

Beste SNO-ers,

Onze voorzitter Maurice heeft mij gevraagd om een nadere introductie over mijzelf te schrijven. Met alle plezier geef ik hier een invulling aan.

Mijn naam is Hadaf el Hamdouni. Ik ben 49 jaar en samen met mijn vrouw Lianda en onze kinderen zijn wij woonachtig in Zwolle. Ik heb een dochter, genaamd Iris en een zoon, genaamd Dean.

In mijn jeugd draaide alles om voetbal. Dagelijks lekker voetballen op straat, kijken op televisie en in de avonduren bij de plaatselijke voetbalclub. In 1974 stond er een WK op de planning. Mijn vader besloot mij de naam Hadaf te geven, hetgeen ‘doelpunt’ betekent in het Arabisch. Tussen mijn zevende en zestiende voetbalde ik voor CSV’28. Op mijn zestiende heb ik de scheidsrechters cursus voor verenigingsscheidsrechters gevolgd. Tot mijn achttiende heb ik wedstrijden gefloten voor de KNVB. De inspiratie voor het arbitragevak heb ik opgedaan door mijn vader, die wedstrijden floot in de zaal en op het veld. Ondanks het feit dat ik fluiten leuk vond, besloot ik op mijn achttiende om te stoppen met fluiten en ben ik bij VV WVF gaan voetballen. Achteraf heb ik spijt van deze beslissing. Wie weet wat ik had kunnen bereiken als scheidsrechter…

Jaren later, nadat mijn vrouw en ik reeds twee kinderen hadden gekregen, ben ik weer begonnen als scheidsrechter. Ik floot de wedstrijden van onze zoon bij VV WVF. Dit doe ik tot op de dag van vandaag. Niemand van de ouders wilde dit team fluiten, waardoor ik deze rol met veel plezier uitvoer, waarmee ik ook direct weet dat het goed gebeurd, haha!

Ik heb enkele jaren gefloten als clubarbiter bij VV WVF. Ik vond het fluiten van de selectieteams het leukste, aangezien ik hier het meeste werd uitgedaagd. Ik mocht deze wedstrijden zelden fluiten, aangezien deze (nagenoeg) altijd werden gefloten door KNVB official. Ik heb daarom besloten om de SO-III opleiding te gaan volgen. Aansluitend heb ik acht seizoenen voor de club gefloten. Sinds dit seizoen heb ik de stap gemaakt naar de KNVB. Het fluiten bij verschillende verenigingen vind ik erg leuk. Het niveau is hoger dan ik gewend was. Het is fijn als een wedstrijd zonder problemen verloopt en ik daar als arbiter een positieve invloed op heb kunnen uitoefenen. Natuurlijk ben ik mij bewust dat ik nooit perfect kan fluiten, maar waardering (zelfs van de verliezende partij) geeft mij veel voldoening.

In het dagelijks leven ben ik accountmanager bij ontwikkelbedrijf Tiem van de gemeente Zwolle. In deze baan onderhoud ik intensief contact met bedrijven. Het leiden van wedstrijden sluit (enigszins) aan op mijn werk, waar communicatie, leiding geven en een goede sfeer creëren essentieel zijn.

Mijn liefde voor de sport, het actief bezig zijn in combinatie met het leiden van een wedstrijd motiveerde mij om scheidsrechter te worden. Als arbiter kan ik een bijdrage leveren aan het soepel verlopen van een wedstrijd en het creëren van een positieve sfeer. Alexander de Jong is ook afkomstig van voetbalvereniging WVF. Via hem kwam ik in contact met Maurice Paarhuis en SNO Nijverdal. Ik ben ervan overtuigd dat SNO mij als persoon en als arbiter veel kan brengen!

Rest mij nog om eenieder veel plezier en succes toe te wensen bij onze prachtige hobby!

Hadaf el Hamdounie

Terug naar overzicht
Agenda

Weet wat
er speelt

09Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00
10Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00
11Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00
14Mei
Clubavond onder leiding van de Technische Commissie
Aanvang: 20:30
14Mei
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:15

Wij zijn trots op onze sponsoren