Jan en Maurice hebben een prachtige avond bij vierde divisionist VV Heino

29 maart 2024

Beste SNO-ers,

Op vrijdag 15 maart jl. zijn TC lid Jan Otten en Maurice Paarhuis geweest bij vierde divisionist VV Heino. Jeugdvoorzitter Dirk Jan Slotman had SNO uitgenodigd, om een presentatie te verzorgen voor alle jeugdkaderleden. In totaal waren er ruim 25 trainers en leiders vanuit de jeugdtak aanwezig. Aan het einde van het jeugdleidersoverleg (vanaf 20.00) kregen Jan en ondergetekende de ruimte om een presentatie te verzorgen. Bij dit onderdeel sloten ook 8 clubarbiters aan, waaronder ons nieuwe lid Tomasz Jasinski. 

Nadat Jan en ondergetekende door Dirk Jan Slotman nader waren geïntroduceerd, kon de presentatie beginnen.

Gedurende de avond werden de volgende onderwerpen besproken:

1. Nieuwe spelregels bij de JO - 13 (B-categorie)

2. Ingrijpen in het spel

3. Duur van de wedstrijd

4. De strafschop

5. Buitenspel

6. Disciplinair beleid

Jan heeft daarnaast (interactief) gesproken over de wijze waarop verenigingen met (club)arbiters moeten omgaan. Hoe geef je een (goede) invulling aan de ontvangst, wat doe je qua begeleiding en hoe ga je met elkaar om. Leuke inhoudelijke discussies volgden.

De avond werd afgesloten met een SNO Quiz. Over het algemeen kon gesteld worden dat het qua spelregelkennis goed gesteld is in Heino. Na diverse barrageronden kroonde Stijn van Gurp zich tot spelregelkoning van de plaatselijke voetbaltrots! Stijn is trainer van de JO 15 - 1 en is daarnaast Hoofd Jeugdopleiding van de Onderbouw. Uit handen van ondergetekende ontving hij een prachtige VV Heino sjaal. 

Nadat de derde helft succesvol was verlopen kon eenieder met een goed gevoel huiswaarts keren! Uit handen van Dirk Jan ontvingen Jan en ik een heerlijke koek en een mooie VV Heino bidon.

Via deze weg willen wij VV Heino bedanken voor het prettige ontvangst en hopelijk mag deze sympathieke vereniging als voorbeeld dienen voor onze andere regionale partnerverenigingen. Het was voor SNO namelijk de eerste maal in haar geschiedenis dat een club (op eigen initiatief) ons heeft uitgenodigd voor een presentatie voor het jeugdkader, hetgeen wij zeer konden waarderen!

Een sportieve groet,

Maurice Paarhuis

Terug naar overzicht
Agenda

Weet wat
er speelt

09Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00
10Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00
11Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00
14Mei
Clubavond onder leiding van de Technische Commissie
Aanvang: 20:30
14Mei
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:15

Wij zijn trots op onze sponsoren