SNO talent Cindy Scholthof fluit op Salland Cup van SC Overwetering

27 maart 2024

Beste SNO-ers,

Op maandag 1 april as. fluit ons jeugdige lid Cindy Scholthof op de Salland Cup. Dit toernooi zal worden georganiseerd door SC Overwetering uit Olst/Wijhe. 

Dit internationale toernooi zal voor de eerste keer worden vormgegeven over twee dagen, zaterdag 30 maart en zondag 1 april. Het toernooi zal dit jaar voor de zesde maal door SC Overwetering worden georganiseerd. Het is een internationaal toernooi voor voetballers tot dertien jaar.

De openingswedstrijden vinden op eerste paasdag in de namiddag plaats, waarna het toernooi op tweede paasdag wordt afgemaakt. Aan het toernooi doen tien topteams mee, waarvan vier uit het buitenland. De Nederlandse teams komen allemaal uit op het hoogste niveau in hun leeftijdsklasse. Met AZ en PSV als najaarskampioenen zijn de twee beste O13 teams van Nederland present.

Uit de regio doen Go Ahead Eagles en FC Twente mee. FC Utrecht debuteert dit jaar op de Salland Cup. Uit België komt de toernooiwinnaar van de Salland Cup in 2021, Royal Antwerp FC. Ook KRC Genk sluit dit jaar weer aan. Nieuwe deelnemers zijn FC Nordsjealland uit Denemarken en Hammerby uit Zweden. Natuurlijk doet er ook een team van SC Overwetering mee. 

Op www.sallandcup.nl staat alle relevante informatie weergegeven.

Via deze weg willen wij Cindy veel plezier en succes toewensen bij dit prachtige toernooi. 

Een sportieve groet,

Bestuur SNO Nijverdal

Terug naar overzicht
Agenda

Weet wat
er speelt

09Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00
10Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00
11Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00
14Mei
Clubavond onder leiding van de Technische Commissie
Aanvang: 20:30
14Mei
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:15

Wij zijn trots op onze sponsoren