SNO Nijverdal helpt regionale amateurverenigingen!

16 maart 2024

Beste SNO-ers,

Zoals jullie weten kampen veel regionale amateurverenigingen met een (schrikbarend) tekort aan gekwalificeerde clubarbiters. SNO Nijverdal werkt samen met 48 regionale voetbalverenigingen. Wekelijks krijgen Maikel van Munster en Maurice Paarhuis veel aanvragen voor competitiewedstrijden.

Tot op heden lukt het ons altijd nog om hier succesvol een invulling aan te geven. Voor vandaag zal SNO aan maar liefs 6(!) competitiewedstrijden een invulling gaan geven.

Drie SNO leden zijn verantwoordelijk voor wedstrijden van onze sportvrienden van VV Hellendoorn. Om 12.00 fluit Martijn Bruins uit Rijssen de confrontatie tussen VV Hellendoorn 2 en VV Enter Vooruit 3. Martijn komt terug van een blessure en het is prachtig om te zien dat hij bij Hellendoorn weer lekker een wedstrijd kan mee pakken in de tweede klasse. De thuisploeg is de trotse koploper en de ploeg uit Enter staat op de tiende plek en moet daarmee oppassen voor degradatie.

Om 15.00 staat de competitiewedstrijd tussen VV Hellendoorn JO 19 – 1 en VV Bergentheim JO 19 – 1 op het programma. Een absolute kraker in de staart van de eerste klasse. Beide teams staan er slecht voor en zullen drie punten moeten pakken in hun strijd tegen degradatie. Deze kraker staat onder leiding van ons bestuurslid Maikel van Munster uit Hellendoorn.

De laatste wedstrijd, welke vandaag op Sportpark ‘De Voordam’ op de planning staat, is de confrontatie tussen VV Hellendoorn O 23 – 1 en DVC Dedemsvaart O 23 – 1. Hellendoorn doet het keurig met een derde plaats. De uitploeg uit Dedemsvaart staat laatste in de competitie en zal punten moeten pakken in hun strijd tegen degradatie. Ook deze wedstrijd staat onder leiding van een bestuurslid. Bas ten Tije uit Holten zal deze wedstrijd in goede banen gaan leiden.

Naast de wedstrijden op ‘De Voordam’, staan er nog drie competitiewedstrijden onder onze leiding. Ons jonge sympathieke lid Mike Westemeijer uit Lemelerveld fluit om 12.15 het derde divisieduel tussen RKSV NEO O 23 – 1 en VV SVI O 23 – 1 . Het betreft een wedstrijd tussen de nummer één en de nummer laatst van de ranglijst.

Op hetzelfde tijdstip staat de wedstrijd op het programma tussen VV Marienberg JO 19 – 1 en SVV’56 / VV Kloosterhaar JO 19 – 1. Deze wedstrijd zal worden gespeeld op sportpark ‘Westerpark’. Het is een confrontatie tussen de nummers 9 en 2 van de 2de klasse. Deze wedstrijd zou gefloten worden door Raymond Kolleman. Raymond moest echter afzeggen in verband met ziekte. Via deze weg willen wij Raymond van harte beterschap toewensen. Gelukkig heeft SNO goede en warme contacten bij regionale clubs. Clubarbiter Jan Timmer van VV Bruchterveld was vandaag vrij en zal deze wedstrijd fluiten. Veel plezier Jan en bedankt voor je flexibiliteit.

De laatste wedstrijd, welke onder leiding staat van SNO, betreft een 14.30 wedstrijd tussen VV Hulzense Boys VR 1 en HHC Hardenberg VR 2. Het betreft een wedstrijd tussen de nummers 11 en 5 in de derde klasse. Dit duel zal worden gefloten door ons 16-jarige talent Cas Koelen uit Nijverdal.

Namens het bestuur van SNO willen wij bovenstaande heren veel plezier en succes toewensen bij het fluiten van al deze mooie wedstrijden!

Een sportieve groet,

Bestuur SNO Nijverdal

Terug naar overzicht
Agenda

Weet wat
er speelt

09Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00
10Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00
11Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00
14Mei
Clubavond onder leiding van de Technische Commissie
Aanvang: 20:30
14Mei
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:15

Wij zijn trots op onze sponsoren