TC vanavond op bezoek bij SV Haarle en VV Heino

15 maart 2024

Beste SNO-ers,

Vanavond zal de TC van SNO Nijverdal twee regionale clubs gaan bezoeken. Om 19.30 gaat de voorzitter van onze TC (Max van der Lei) op bezoek bij SNO enquête winnaar SV Haarle. Hij zal hierbij worden ondersteund door ons sympathieke lid Rudolf Wolterink. Op de website van SV Haarle staat de happening aangekondigd onder de term ‘HIJ NIET!’. We weten allemaal waar dit betrekking op heeft.

In totaal verwachten we ongeveer 35 deelnemers. Naast voetballers en voetbalsters uit de JO 17 en JO 19 lichtingen, zijn er trainers, coaches en clubarbiters aanwezig, waaronder ons nieuwe lid Niels ten Have. Het belooft een prachtige avond te worden.

Om 20.00 start de presentatie van TC lid Jan Otten en onze voorzitter Maurice Paarhuis bij vierde divisionist VV Heino. Op de site van VV Heino worden de heren aangekondigd als de heren ‘in het zwart’ met een toepasselijke quote van een (gemiddelde) aanvoerder tegen een scheidsrechter:

“Wat een geweldige wedstrijd is er gespeeld, alleen jammer dat u deze wedstrijd niet gezien heeft!” De toon is gezet.

In totaal zullen er 50 kaderfunctionarissen uit de jeugdtak van VV Heino aanwezig zijn. De presentatie van SNO is een (groot) onderdeel van het jeugdleidersoverleg van deze sympathieke club uit Salland.

Prachtig om te zien dat steeds meer clubs aandacht schenken aan arbitrage. Hopelijk pakken meer (regionale) clubs deze spreekwoordelijke stok op.

Een sportieve groet,

Bestuur SNO Nijverdal

Terug naar overzicht
Agenda

Weet wat
er speelt

09Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00
10Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00
11Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00
14Mei
Clubavond onder leiding van de Technische Commissie
Aanvang: 20:30
14Mei
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:15

Wij zijn trots op onze sponsoren