3 debuterende SNO leden voor de KNVB

09 maart 2024

Beste SNO-ers,

Op dit moment zijn drie leden van SNO Nijverdal bezig met hun SO-III opleiding. Dit zijn achtereenvolgens Thijmen Broekmate uit Nijverdal, Eelco Folkersma uit Hardenberg en Frank van Leusen uit Lemele. 

Vandaag zullen ze allemaal hun eerste wedstrijd gaan fluiten voor de KNVB.

Thijmen en Eelco zullen beiden om 10.15 fluiten. De reis van Eelco gaat naar Berkum. Hij is verantwoordelijk voor de confrontatie tussen VV Berkum JO 15 - 1 en VV WVF JO 15 - 2 in de hoofdklasse. Berkum staat tiende en WVF staat op de elfde plaats. Een wedstrijd in de kelder van de hoofdklasse met veel belangen. 

Op hetzelfde tijdstip zal ons 15-jarige talent Thijmen voor de eerste maal fluiten bij de confrontatie tussen Achilles'12 JO 17 - 1 en VV Vroomshoopse Boys JO 17 - 1. Ook bij deze wedstrijd staan er veel belangen op het spel. De thuisploeg staat vijfde en de ploeg uit Vroomshoop staat tweede, waardoor ze een gooi willen doen naar het kampioenschap in de hoofdklasse. Op verliespunten staan ze namelijk gelijk met koploper ZVV De Esch uit Oldenzaal. 

Om 12.00 fluit Frank van Leusen de wedstrijd tussen FC Ommen 2 en CVV Oranje Nassau 2 uit Almelo. Deze wedstrijd is een clash tussen twee subtoppers in de tweede klasse. FC Ommen staat zesde en de heren uit Almelo zijn terug te vinden op de vijfde plaats. 

Namens het bestuur van SNO willen wij Eelco, Thijmen en Frank veel plezier en succes toewensen bij deze prachtige wedstrijd. Namens het bestuur zal Maurice Thijmen en Frank bezoeken. 

Een sportieve groet,

Bestuur SNO Nijverdal

Terug naar overzicht
Agenda

Weet wat
er speelt

09Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00
10Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00
11Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00
14Mei
Clubavond onder leiding van de Technische Commissie
Aanvang: 20:30
14Mei
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:15

Wij zijn trots op onze sponsoren