Overlijden Jan Bosscher

21 februari 2024

Geachte SNO-ers,

Afgelopen zaterdagavond 17 februari is Jan Bosscher overleden. Jan was (tot voor kort) de SB-begeleider van diverse SNO leden uit de regio Zwolle, Lemelerveld en Haarle. 

Jan heeft met zijn tomeloze inzet voor velen ontzettend veel betekend. Zijn rol als scheidsrechtercoordinator (CSV'28, KNVB & PEC Zwolle), de organisatie van het schoolvoetbal in de regio Zwolle en diverse (internationale) voetbaltoernooien zijn enkele van de vele zaken waar Jan zich mee bezig hield.

Jan en Lammy (zijn vrouw) hebben samen besloten om Jan in besloten kring te begraven. De uitdrukkelijke wens van de familie is dan ook om deze dag sober te laten verlopen. Geen condoleance en geen bloemstukken. Een brief of kaart wordt op prijs gesteld. Het adres is: Durantestraat 2, 8031 JV Zwolle.

Aanstaande zaterdag zal 'zijn' CSV'28 bij iedere thuiswedstrijd een minuut stilte inlasten. Het eerste zal haar uitwedstrijd met rouwbanden spelen. In de kantine is er vanaf zaterdag de gelegenheid om in het een condoleance register een boodschap voor de familie achter te laten. Deze zal in een later stadium overhandigd worden aan Lammy.

Namens het bestuur van SNO willen wij zijn vrouw Lammy, de COVS Groep Zwolle, de familie Groenhuijsen en diverse leden, die Jan hebben gekend vanuit zijn SB-er functies, veel sterkte toewensen bij dit verlies!

Bestuur SNO Nijverdal
 

Terug naar overzicht
Agenda

Weet wat
er speelt

09Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00
10Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00
11Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00
14Mei
Clubavond onder leiding van de Technische Commissie
Aanvang: 20:30
14Mei
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:15

Wij zijn trots op onze sponsoren