Frank van Leusen tweede nieuwe lid SNO Nijverdal in 2024

17 februari 2024

Beste SNO-ers,

Via deze weg willen wij eenieder informeren over het feit dat wij met Frank van Leusen reeds ons tweede nieuwe lid van 2024 hebben binnengehaald. Frank is clubarbiter van S.C. Lemele. Recentelijk heeft hij via SNO deelgenomen aan de cursus verenigingsscheidsrechter en vorige week is hij samen met SNO talent Thijmen Broekmate gestart met de SO-III cursus in Enschede. Frank is voornemens om de stap naar de KNVB te maken.

Op de clubavond van 27 februari aanstaande, waar Eredivisie scheidsrechter Alex Bos zijn opwachting zal maken, zal Frank officieel worden gepresenteerd aan de leden van SNO.

Via deze weg willen wij Frank van harte welkom heten binnen onze vereniging en willen we hem veel plezier toewensen met zijn prachtige hobby. Uiteraard hebben wij Frank de ruimte gegeven om zichzelf nader te introduceren aan onze leden. Gelukkig wilde hij hier een goede invulling aan geven.

Een sportieve groet,

Bestuur SNO Nijverdal

------------------------------------------------------------------------------------

Beste SNO-ers,

Maurice heeft mij gevraagd om mijzelf te introduceren als nieuw lid van SNO Nijverdal. Mijn naam is Frank van Leusen, ik ben 38 jaar en ben woonachtig in het mooie Lemele. Samen met mijn vrouw Nadia en mijn twee dochters van vijf woon ik aan de voet van de Lemelerberg.

In het dagelijks leven ben ik werkzaam bij Bouwcenter Schippers in Dalfsen. Hier ben ik verantwoordelijk voor de financiële administratie en daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de online webshop. Ik ben hier reeds dertien jaar werkzaam.  

Op mijn vijfde ben ik lid geworden van V.V. Lemelerveld. Ik heb alle jeugdelftallen doorlopen en aansluitend heb ik nog enkele wedstrijd in de eerste selectie mogen voetballen. Mijn meeste wedstrijden heb ik echter in de tweede selectie afgewerkt. Nadat ik ruim vijf jaar deel had uitgemaakt van de tweede selectie, heb ik besloten om de stap te maken naar S.C. Lemele. Ik heb bewust de keuze gemaakt voor het zaterdagvoetbal. Ik heb vijf jaar in de eerste selectie gevoetbald, met als absoluut hoogtepunt het kampioenschap in de vierde klasse en bijbehorende promotie naar de derde klasse!

Gedurende mijn carrière als voetballer bij V.V. Lemelerveld en S.C. Lemele heb ik ook altijd al wedstrijden gefloten. Vorig jaar heeft S.C. Lemele mij de vraag gesteld in hoeverre ik de cursus verenigingsscheidsrechter wilde gaan doen. Ik zag dit zitten en vorig jaar heb ik deze cursus, welke georganiseerd werd door SNO, in december succesvol afgerond. Ik merk dat ik veel plezier heb in het fluiten van wedstrijden en dat ik mij hier graag verder in wil ontwikkelen.

Door het prettige contact met Maurice Paarhuis, die als SNO bestuurder was betrokken bij de opleiding verenigingsscheidsrechter, heb ik besloten om verder te gaan in het fluiten. Ik ben vorige week gestart met de SO-III opleiding. Ik ben ambitieus en ben daarom benieuwd welke stappen ik binnen de KNVB kan maken. Mijn motto is: ‘Zaterdag is de mooiste dag van de Week’. In deze hoedanigheid maakt het niet uit of dit is als voetballer of als scheidsrechter. We hebben allemaal het doel om de wedstrijd tot een goed en mooi einde te brengen.

Ik heb bewust voor SNO gekozen, aangezien ik veel positieve verhalen hoor over de club. Ik wil mij als scheidsrechter graag verder ontwikkelen en ik denk dat ik hiervoor bij SNO op het goede adres ben.

Ik vind het leuk om onderling te sparren over de belevenissen op het voetbalveld. Daarnaast staat SNO bekend om haar goed begeleiding, waar ik zeker gebruik van wens te maken. Ik heb echt onwijs veel zin in de komende periode. De SO-III opleiding is echt van toegevoegde waarde. Leuk om deze samen te kunnen volgen samen met andere SNO leden.

Rest mij nog om alle leden van SNO veel succes en plezier toe te wensen bij het fluiten en we treffen elkaar op 27 februari, bij de clubavond met Eredivisie scheidsrechter Alex Bos.

Frank van Leusen

Terug naar overzicht
Agenda

Weet wat
er speelt

09Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00
10Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00
11Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00
14Mei
Clubavond onder leiding van de Technische Commissie
Aanvang: 20:30
14Mei
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:15

Wij zijn trots op onze sponsoren