Hulzense Boys trekt zich terug uit de CVV Sparta Enschede Beloften Competitie

01 februari 2024

Beste SNO-ers, 

De organisatie van de CVV Sparta Enschede Beloften Competitie heeft ons de volgende e-mail verzonden:

Beste Maurice, 

Tot mijn spijt moet ik jullie melden dat Hulzense Boys zich uit de competitie heeft terug getrokken. Het feit dat tot 3 keer toe een tegenstander zich op het allerlaatste moment heeft afgemeld (een dag voor de wedstrijd) voor een door Hulzense Boys te spelen (thuis)wedstijd heeft hen doen besluiten er mee te stoppen. Jammer voor jullie en ons zeker nu het een club betreft die zelf zelden of nooit afzegt en ook nog eens bereid was verder dan normaal te reizen om het mogelijk te maken de poule weer compleet te maken vanwege de zeer late terugtrekking van ZAC. Aan hun inspanningen heeft het niet gelegen.

Dat betekent dat alle nog te spelen wedstrijden in de poule waarbij Hulzense Boys betrokken zou zijn komen te vervallen en dat er een streep wordt gehaald door het resultaat van de enige wedstijd die Hulzense boys wel heeft gespeeld. De poule gaat verder met 3 deelnemers. De winnaar van de poule plaatst zich voor de finaledag.

Ter compensatie hebben wij een nieuwe poule samengesteld met Hulzense Boys, SDC'12, ATC'65 en BWO uit Hengelo. We gaan spelen op dezelfde wijze als de reguliere competitie maar gezien het feit dat 3 van de 4  nieuw zijn wel buiten mededinging mbt plaatsing finaledag etc. Gezien het late tijdstip van de start wordt het een halve competitie.

SNO zal de leiding krijgen over twee van de drie poulewedstrijden. Op maandag 19 februari zullen de heren van Hulzense Boys om 20.15 spelen tegen SDC'12 uit Denekamp en op maandag 25 maart zal Hulzense Boys om 20.15 gaan spelen tegen BWO uit Hengelo. Hierdoor zal het aantal te fluiten wedstrijden door SNO zakken van 16 naar 15 wedstrijden. 

Namens de Sparta beloftencompetitie

Frank van Dorp

---------------------------------------------------------------------------------

Hopende jullie hiermee voldoende te hebben geinformeerd, 

Bestuur SNO Nijverdal

Terug naar overzicht
Agenda

Weet wat
er speelt

09Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00
10Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00
11Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00
14Mei
Clubavond onder leiding van de Technische Commissie
Aanvang: 20:30
14Mei
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:15

Wij zijn trots op onze sponsoren