Prachtige start 2024 met geslaagde Nieuwjaarsreceptie

14 januari 2024

Beste SNO-ers, 

Op dinsdag 2 januari heeft de nieuwjaarsreceptie van SNO Nijverdal plaatsgevonden. Van de volgende leden hebben wij een afmelding ontvangen: Johan Schwarte, Ruben van de Beld, Ruben Rolfes, Bas ten Tije, Dennis Schoemaker, Gert-Jan Beltman, Leon Groenhuijsen, Piet Oldeman en Julian Arrindell. 

De kantine was goedgevuld met 35 leden. 

Als voorzitter mocht ik mijn nieuwjaarstoespraak houden. Daarin ben ik nader ingegaan op enkele hoogtepunten voor SNO, kijkende naar het verenigingsjaar 2023:

1️ In totaal hebben wij in 2023 13(!) nieuwe leden mogen verwelkomen. Prachtig om te zien onze vereniging, tegen alle landelijke ontwikkelingen in, in staat is om te blijven groeien qua leden.
2️ In 2023 zijn er 8 leden van SNO gepromoveerd: Bohdi Selvi, Stijn Lander, Richard Hultink, André Monninkhof, Julian Arrindell, Anton Kreileman, Koen Staarman en Maximiliaan van der Lei.
3️ Met ingang van het seizoen 2023 - 2024 zullen twee jonge talenten deel uitmaken van het OTS Traject van de KNVB: Bent Kuipers & Maximiliaan van der Lei!
4️ Diverse leden van SNO zijn actief geweest op de Internationale BVO toernooien van Mick de Vlieger in Portugal!
5️ SNO heeft met 15 leden een invulling gegeven aan de 8ste editie van het U-14 Talent Tournament van SC Genemuiden!
6️ Ruben van de Beld, Ruben Rolfes en Bohdi Selvi hebben de finale gefloten van het CVV Sparta Enschede Beloften Toernooi!
7️ Gedurende het seizoen 2022 - 2023 heeft SNO 249 (assistent) scheidsrechters aangesteld bij regionale voetbalverenigingen, zoals HHC Hardenberg, Excelsior'31, VV Staphorst en SC Genemuiden!
8️ Op 1 jan. 2024 heeft SNO (voor het lopende seizoen) ook al weer 206 (assistent) scheidsrechters aangesteld bij vriendschappelijke wedstrijden.
9️ Het bestuur van SNO heeft met Ruben van de Beld een nieuw bestuurslid binnengehaald, waarmee 5 van de 6 bestuursleden maximaal 38 jaar oud zijn. Daarnaast hebben wij met Koen Staarman een jonge talentvolle trainer binnengehaald en is ons jonge talentvolle lid Maximiliaan van der Lei de nieuwe voorzitter van de Technische Commissie!
1️ 0️ Gedurende 2023 hebben wij enkele prachtige externe gastsprekers mogen verwelkomen. Diverse Eredivisie officials: Pol van Boekel, Sander van der Eijk en Rogier Honig en bovendien KNVB docent Bert Slot!

 

Daarnaast waren er prachtige voetbaltoernooien, mooie feestavonden en was de onderlinge verbondenheid groot!

Tot slot van de nieuwjaarsreceptie werden 2 nieuwe leden gepresenteerd. Dit waren Sam van Veen (foto bij het artikel) en Eelco Folkersma (de foto die hieronder staat weergegeven). 

Eelco is 56 jaar en actief als clubarbiter bij HHC Hardenberg. Recentelijk heeft Eelco via SNO deelgenomen aan de cursus verenigingsscheidsrechter. Prachtig om te zien dat Eelco zich op eigen initiatief heeft gemeld bij het bestuur van SNO. Hij is gedreven en zal op maandag 5 februari starten met de SO-III opleiding in Enschede. 

Sam is 19 jaar en woonachtig in Zwolle. Sam is als scheidsrechter actief in de Zaterdag Jeugd D. Sam is via ons jonge talentvolle lid Bohdi Selvi in contact gekomen met SNO. Sam is erg ambitieus en jonge gedreven mensen zien wij graag binnen onze vereniging!

Sam en Eelco willen wij van harte welkom heten binnen onze mooie vereniging!



Al met al kunnen we terugkijken op een prachtig 2023. Als bestuur zullen wij (samen met onze leden) trachten deze positieve lijn in 2024 te continueren!

Een sportieve groet,

Maurice Paarhuis

 

 

 

Terug naar overzicht
Agenda

Weet wat
er speelt

09Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00
10Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00
11Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00
14Mei
Clubavond onder leiding van de Technische Commissie
Aanvang: 20:30
14Mei
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:15

Wij zijn trots op onze sponsoren