Sam van Veen 13de(!) nieuwe lid SNO Nijverdal in 2023!

28 december 2023

Beste SNO-ers,

Via deze weg willen wij jullie graag informeren over het feit dat SNO Nijverdal, net voor oud en nieuw, haar 13de(!) nieuwe lid van het huidige kalenderjaar mag voorstellen! Dit aanstormende talent luistert naar de naam Sam van Veen.

Sam is 19 jaar en woonachtig in Zwolle. Sam is als scheidsrechter actief in de Zaterdag Jeugd D. Op de nieuwjaarsreceptie van 2 januari aanstaande zal Sam officieel worden gepresenteerd aan onze leden!

Via deze weg willen wij Sam van harte welkom heten binnen onze vereniging en willen wij hem veel plezier en succes toewensen bij zijn prachtige hobby!

Wij hebben Sam gevraagd om zichzelf even kort te introduceren aan onze leden.

-------------------------------------------------------------------------------------- 

Beste SNO-ers,

Maurice heeft mij gevraagd om mijzelf nader te introduceren aan de leden. Uiteraard wil ik hier graag een invulling aan geven.

Achtergrond:

Ik ben Sam van Veen. Ik ben 19 jaar oud en ik woon nog bij mijn ouders. Helaas zijn mijn ouders gescheiden. De ene week woon ik daarom in Zwolle en de andere week woon ik in Hoogeveen. Ik heb twee zusjes en één broertje. Momenteel zit ik in het eindexamenjaar van het VWO. Gedurende de afgelopen jaren heb ik reeds succesvol TL en HAVO afgerond. Momenteel ben ik mij druk aan het oriënteren naar een studiekeuze.

Naast school ben ik gek op sporten. 6 van de 7 dagen per week ben ik in de sportschool te vinden, om mijzelf op deze wijze fysiek uit te dagen en mijn conditie uit te kunnen breiden. Ik ben gek op krachttraining en cardio. Naast het sporten ben ik ook graag (maatschappelijk) bezig. Ik ben momenteel werkzaam bij uitzendbureau XL Studenten te Zwolle, waardoor ik op verschillende plekken mag werken en daarnaast met veel verschillende mensen in contact kom, hetgeen ik zo leuk vind aan mijn werk. 

Waarom scheidsrechter geworden:

Tijdens COVID-19 ben ik gestart met de SO-III opleiding. Momenteel ben ik bezig met mijn tweede volledige seizoen als KNVB official. Uit het voetbal haal ik veel spelplezier en daarnaast hecht ik veel waarde aan het wederzijds respect. Als arbiter ben je zeer betrokken bij het spelletje, hetgeen deze hobby zo mooi maakt. Je moet verschillende vaardigheden beheersen om de wedstrijd in goede banen te kunnen leiden.

Waarom gekozen voor SNO Nijverdal:

In mijn omgeving heb ik veel goede verhalen gehoord over SNO Nijverdal. Ik heb veel informatie gekregen van Bohdi Selvi, ook lid van SNO Nijverdal en tevens groepsgenoot in de Zaterdag Jeugd D groep van de KNVB. Ik ben van mening dat een scheidsrechtersvereniging mij kan helpen bij het verder ontwikkelen. SNO heeft veel regionale samenwerkingen, waardoor ik veel wedstrijden kan fluiten in de regio en daarnaast staan ze bekend om hun goede begeleiding.

Ik hoop alle leden de komende periode beter te leren kennen en voor nu wil ik eenieder een fijne jaarwisseling toewensen!

Een sportieve groet,

Sam van Veen

-------------------------------------------------------------------------------------- 

Een sportieve groet,

Bestuur SNO Nijverdal

 

Terug naar overzicht
Agenda

Weet wat
er speelt

09Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00
10Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00
11Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00
14Mei
Clubavond onder leiding van de Technische Commissie
Aanvang: 20:30
14Mei
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:15

Wij zijn trots op onze sponsoren