19 nieuwe Verenigingsscheidsrechters opgeleid door SNO Nijverdal

19 december 2023

Beste SNO-ers,

Met gepaste trots willen wij jullie informeren over het feit dat scheidsrechtersvereniging SNO Nijverdal in samenspraak met KNVB docent Bert Slot en voetbalvereniging RKSV De Zweef 19 nieuwe verenigingsscheidsrechters heeft opgeleid.

Gedurende de afgelopen maanden heeft Bert Slot, met ondersteuning van diverse SNO bestuur- en commissieleden (Max van der Lei, Maikel van Munster, Gerwin Moeken, Bas ten Tije, Ruben van de Beld, Jan Otten, Wim van der Velde en Gert-Jan Beltman) de nieuwe lichting (club)scheidsrechters meegenomen in de wereld van arbitrage.

Zowel theorie als wel praktijk werd uitvoerig besproken. Daarnaast dienden alle deelnemers diverse wedstrijden te fluiten onder begeleiding. Hierin heeft de begeleidingscommissie van SNO Nijverdal een mooie rol gespeeld.

De kracht van deze cursus lag hem in het feit dat SNO Nijverdal de krachten heeft gebundeld met veertig regionale voetbalverenigingen. Aan deze cursus hebben dames en heren geparticipeerd vanuit o.a. Holten, Rijssen, Heeten, Nijverdal, Hardenberg, Lemele en Wierden. De deelnemers zijn afkomstig van de volgende tien voetbalverenigingen: HHC Hardenberg, VV Holten, SV Excelsior’31, SC Lemele, VV Hulzense Boys, SVZW, VV DES, SVVN, RKSV De Zweef en SV Heeten. Op woensdag 13 december hebben de deelnemers hun diploma (tijdens de laatste bijeenkomst) in ontvangst mogen nemen. 

Namens het bestuur van SNO willen wij alle dames en heren veel plezier toewensen op de velden! Naast de diverse bestuurs- en commissieleden, willen wij ook nog een woord van dank uitspreken aan diverse SNO leden, welke gedurende de opleiding als praktijkbegeleider diverse arbiters hebben ondersteund: Wim Nieuwenhuis, Arno Reusink, Tim van Kammen en Rudolf Wolterink.

Een sportieve groet,

Bestuur SNO Nijverdal

Terug naar overzicht
Agenda

Weet wat
er speelt

09Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00
10Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00
11Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00
14Mei
Clubavond onder leiding van de Technische Commissie
Aanvang: 20:30
14Mei
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:15

Wij zijn trots op onze sponsoren