Bent Kuipers fluit derby van Oldebroek (en nog veel meer toppers onder leiding van SNO-ers)

20 april 2024

Beste SNO-ers, 

Vanmiddag om 14.30 is ons jonge talentvolle lid Bent Kuipers uit Geesteren verantwoordelijk voor een prachtige derby! 

Hij is door de KNVB aangesteld voor de Veluwse burenruzie tussen VV OWIOS en VSCO'61.

Op Sportpark 'Bovenmolen' staat de confrontatie op het programma tussen de nummers 4 en 13 van de derde klasse C. 

Eerder dit seizoen (op 25 november 2023) stond deze derby ook al onder leiding van een SNO lid. Destijds was de arbiter van dienst Max van der Lei uit Dedemsvaart. VV OWIOS won de uitwedstrijd met 0-2. 

Namens het bestuur van SNO willen wij ons jonge lid veel succes en plezier toewensen! 

Het is echter niet de enige kraker, welke vandaag onder leiding staat van een SNO lid. 

Om 12.00 fluit ons nieuwe lid Frank van Leusen uit Lemele de competitiewedstrijd tussen VV Den Ham 2 en VV Marienberg 2. Hij zal bij deze wedstrijd diverse SNO-ers collega's op bezoek krijgen. Zijn begeleider Gerwin Moeken en daarnaast (kersvers derdiger) GerJan Ekkel. Den Ham staat bovenaan en wil hun weg vervolgen richting het kampioenschap. Aan de zijlijn zal Frank worden bijgestaan door Arnoud Ekkel, de vrouw van GerJan. 

Op hetzelfde tijdstip staat de derby tussen VV Daarlerveen 1 en VV Hellendoorn 1 op het programma. Naast het feit dat het een derby is, is het ook de wedstrijd tussen de nummers 6 en en 3 van de derde klasse D. Deze prachtige confrontatie staat onder leiding van ons sympathieke lid Koen Staarman uit Vroomshoop. 

Onze voorzitter Maurice Paarhuis uit Hellendoorn gaat op pad richting Genemuiden. Hij is verantwoordelijk voor de confrontatie tussen SC Genemuiden 1 en VVSB 1. De thuisploeg staat op de tweede plek en doet nog volop mee voor promotie naar de tweede divisie. VVSB staat op de dertiende plek en moet oppassen voor de nacompetitie. 

Om 15.00 staat in dezelfde klasse de kraker op het programma tussen SV Losser 1 en de ongenaakbare koploper SV Helios. Het betreft de confrontatie tussen de nummers 4 en 1 van de derde klasse B. Deze wedstrijd staat onder leiding van ons talent Ferens Groenhuijsen uit Zwolle.

Om 16.00 staat de laatste kraker van de dag op het programma. Dit betreft de clash tussen RKSV NEO O 23 - 1 en ONS Sneek O 23 - 1. Dit betreft de confrontatie tussen de nummers 1 en 2 van de derde divisie H. Deze kraker staat onder leiding van ons jonge talent Bohdi Selvi uit Zwolle. Bohdi zal eerst om 14.00 gaan kijken bij Ruben Rolfes uit Bruchterveld, die de wedstrijd in de derde divisie D zal fluiten tussen RKSV NEO JO 19 - 1 en SV Excelsior'31 JO 19 - 1. 

Via deze weg willen wij bovenstaande heren veel plezier en succes toewensen. 

Een sportieve groet,

Bestuur SNO Nijverdal

 

 

 

 

Een sportieve groet,

Bestuur SNO Nijverdal

Terug naar overzicht
Agenda

Weet wat
er speelt

09Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00
10Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00
11Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00
14Mei
Clubavond onder leiding van de Technische Commissie
Aanvang: 20:30
14Mei
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:15

Wij zijn trots op onze sponsoren