Bohdi Selvi nieuw lid SNO Nijverdal

26 april 2023

Beste SNO-ers, 

Met gepaste trots willen wij jullie informeren over het feit dat wij met Bohdi Selvi een nieuw lid hebben binnengehaald. Bohdi is afkomstig uit Zwolle. Op de 59ste JALV van SNO Nijverdal, welke plaats heeft gevonden op 3 april jl., hebben wij Bohdi reeds officieel gepresenteerd aan de leden, zoals jullie op onderstaande foto kunnen zien.

Hieronder hebben wij Bohdi de ruimte gegeven om zichzelf nader te introduceren aan onze leden!

Bohdi, van harte welkom binnen onze mooie vereniging en veel plezier met het uitoefenen van je prachtige hobby! Naast het zijn van arbiter is Bohdi ook jeugdtrainer bij CSV’28 te Zwolle. Hierdoor zal hij tot het einde van het seizoen nog niet in de gelegenheid zijn om trainingen bij te wonen. Volgend seizoen gaat hij een ander team trainen, waardoor hij dan wel ‘gewoon’ in de gelegenheid is om de reguliere trainingen bij te kunnen wonen.

Een sportieve groet,

Bestuur SNO Nijverdal

---------------------------------------------------------------------------------

Beste SNO-ers,

Mijn naam is Bohdi Selvi en in kom uit Zwolle. Op dit moment ben ik zeventien lentes jong en op 24 november zal ik 18 kaarsjes gaan uitblazen.

In het dagelijks leven ben ik nog ‘gewoon’ student. Op dit moment doe ik de HAVO, maar zoals ik het nu zie ga ik volgend jaar hoogstwaarschijnlijk starten met de MBO opleiding Sport en Bewegen. Ik heb de ambitie om met enkele jaren docent bewegingsonderwijs te worden. Ik kan moeilijk stilzitten en daarnaast ben ik van mening dat ik over de sociale vaardigheid beschik, welke je nodig hebt om een goede docent te kunnen zijn.

Ik ben gek op sporten. De focus hierin ligt voornamelijk op voetbal. Ik ben van mening dat ik een sociaal persoon ben, altijd goed gehumeurd en ik ben altijd in voor een grapje. Naast het feit dat ik zelf scheidsrechter ben, ben ik (net zoals bestuurslid Max van der Lei) fanatiek supporter van PEC Zwolle. Bij alle thuiswedstrijden van PEC Zwolle ben ik aanwezig.

Naast het zijn van student, scheidsrechter en PEC Zwolle supporter, heb ik ook een bijbaantje. Ik ben werkzaam bij Mr. Sushi in Zwolle. Ik vind het oprecht leuk om met mensen samen te werken en klanten blij te maken.

Ik ben ‘nog maar’ 17 jaar. Ik heb altijd veel respect gehad voor de arbiters. Op de basisschool wilde ik altijd al graag scheidsrechter zijn op de voetbaldagen. Ik ben nooit een zeer goede voetballer geweest, waardoor de keuze makkelijk was om mij definitief op het arbitrage vak te gaan richten. In december heb ik bij mijn vereniging CSV’28 met goed gevolg de SO-III opleiding afgerond. Op dit moment ben ik actief in de Zaterdag Jeugdgroep E.

Ik heb bewust voor SNO Nijverdal gekozen. Mijn SB-er is Hans Groenhuijsen, die mij heeft uitgenodigd voor de clubavond met Sander van der Eijk. Ik werd met open armen ontvangen, hetgeen mij een goed gevoel gaf. Ik ben ervan overtuigd dat SNO mij kan helpen in mijn ontwikkeling als scheidsrechter. Denk hierbij enerzijds aan het conditionele aspect, maar ook aan mijn ontwikkeling op het gebied van leiderschap.

Ik ben ervan overtuigd dat SNO een thuisbasis kan zijn waar ik mijn gedachtes en ervaringen kan delen met gelijkgestemden. Ik vind het mooi om te zien dat ik door de aanstellingscommissies direct ben benaderd voor de finaledag van de Beltona Beloften Competitie en een toernooi op de KNVB campus in Zeist. Hierin laat SNO direct haar meerwaarde zien.

Tot snel!

Bohdi Selvi

Terug naar overzicht
Agenda

Weet wat
er speelt

30Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
07Mei
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
09Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00
10Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00
11Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00

Wij zijn trots op onze sponsoren