Jeu de Boules met NKC

23 april 2023

Beste SNO-ers,

Via deze weg willen wij jullie (met partner) van harte uitnodigen voor de derde editie van de Jeu de Boules wedstrijd met onze sportvrienden van NKC’51 op vrijdag 12 mei as.

In het verleden hebben wij jarenlang (tot en met 2017) op oudejaarsdag een zaalvoetbaltoernooi georganiseerd met NKC’51. Vanaf 2019 hebben wij (in samenspraak met het bestuur van NKC’51) besloten om deze traditie te beëindigen en in te ruilen voor een nieuwe interactieve activiteit.

Op 9 februari 2018 heeft de eerste editie van de jeu de boules wedstrijd plaatsgevonden. Bij de eerste editie waren 48 deelnemers aanwezig. Bij de tweede editie (in 2019) was dit aantal gegroeid naar 54 deelnemers. Op 27 maart 2020 stond de derde editie op het programma, maar deze heeft helaas nooit een doorgang gevonden in verband met Corona.

Nadat dit leuke interactieve toernooi drie jaar geen doorgang heeft kunnen vinden, gaat het toernooi op vrijdag 12 mei 2023 weer plaatsvinden.

De avond zal er op de volgende wijze uitzien:

1. Ontvangst 19.00. De koffie zal jullie worden aangeboden door NKC’51. De bijbehorende cake zal worden aangeboden door SNO Nijverdal.

2. Om 19.15 gaan we starten met de jeu de boules wedstrijd.

3. De drankje in de pauze zal worden aangeboden door SNO Nijverdal.

4. Na afloop van de tweede ronde zullen onze sportvrienden van NKC’51 ons een warme maaltijd aanbieden. Het bijbehorende eerste drankje zal worden aangeboden door SNO.

De rest van de drankjes zijn voor eigen rekening.

Frits kennende zal er vast een verloting zijn, dus neem ook wat kleingeld mee!!

Het toernooi zal dit jaar in april plaatsvinden. Het is momenteel voor ons moeilijk te bepalen hoe het weer eruit zal zien. Het betreft echter wel een buitenactiviteit, dus zorg voor passende kleding.

Aangezien de leden van NKC’51 wekelijks jeu de boules spelen, hebben we samen met Frits besloten om gemengde teams vorm te geven. Elke SNO-er zal worden gekoppeld aan een NKC’51 lid. Nadat we tijdens de edities van 2018 en 2019 kansloos onderuit zijn gegaan, vergroot dit de kansen voor onze leden.

Als bestuur van SNO hopen wij dat veel SNO leden bij deze feestavond aanwezig zijn. De deelnemers uit vorige edities kunnen de ervaringen delen en deze waren altijd positief.

Graag je aanmelden bij onze secretaris Gerwin Moeken. Dit kun je doen door hem een e-mail te sturen naar: secretaris@sno-nijverdal.nl. Daarin graag vermelden met hoeveel personen wij je mogen verwachten Graag opgeven voor 1 mei aanstaande!

Een sportieve groet,

Bestuur SNO Nijverdal

Terug naar overzicht
Agenda

Weet wat
er speelt

30Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
07Mei
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
09Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00
10Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00
11Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00

Wij zijn trots op onze sponsoren