COVS Vakblad De Scheidsrechter november 2019

29 november 2019
Aan alle leden van de COVS.

Je ontvangt de link naar dit blad omdat je lid bent van de COVS.
https://blad.covs.nl
 
VAKBLAD VOOR DE VOETBALARBITRAGE IN NEDERLAND
VAKBLAD VOOR DE VOETBALARBITRAGE IN NEDERLAND

Dit is de op een na laatste uitgave van De Scheidsrechter. Aan een bijna 90-jarige traditie komt in december een eind. Arthur Smits, portefeuillehouder in het COVS hoofdbestuur, geeft een uitleg over het hoe en waarom. Hij neemt een voorschot op het decembernummer waarin door hem op praktische zaken wordt ingegaan.

Het zal je niet verbazen dat er aandacht was voor de racistische uitingen jegens een speler in het weekend van 16/17 november tijdens de wedstrijd FC Den Bosch – Excelsior. De aandacht voor dit exces en scheidsrechter Laurens Gerrets was enorm. Hij kon niet overal op ingaan, maar voor De Scheidsrechter maakte hij een uitzondering.

In de rubriek Toppers betaald voetbal komt het aanstormende talent Luca Cantineau uit Voorburg aan het woord.
Dennis Higler was op het WK onder 17 in Brazilië en doet verslag van zijn VAR-ervaring.
In de rubriek Toppers van Toen plaatsen we een interessant interview dat Arbitraal, het cluborgaan van COVS-Eindhoven, hield met oud-scheidsrechter Geurds. We kregen van hun redactie toestemming om dit over te nemen in De Scheidsrechter.
Je zult maar moeten rennen voor je veiligheid en een willekeurige automobilist inschakelen om de politie te bellen. Het overkwam Giovanni Hoovenstat als scheidsrechter in West I. Leo Blank doet verslag.
Uit het leven van een rapporteur: Bernard Schenk doet verslag van het werkritme van Ton Schnitzeler uit district Zuid II.

Volop aandacht voor het Arbitragecongres voor Zuid I dat op 11 januari 2020 gehouden zal worden. Inschrijven is nog mogelijk. Kijk op pagina 4.

En nog veel meer te lezen.
 
 
Klik hier om het blad te openen
 
Redactie De Scheidsrechter
Leo Blank, Arie den Dulk
redactie@covs.nl
Terug naar overzicht
Agenda

Weet wat
er speelt

01Jun
Lancering nieuwe SNO website
Aanvang: 09:00
02Jun
Reguliere training
Aanvang: 19:30

Wij zijn trots op onze sponsoren