Nek aan nek race in de top van het klassement!

15 december 2022

Beste SNO-ers,

De halve finales van het WK voetbal zijn afgerond. De trootsfinale zal gaan tussen Kroatie en Marokka. Deze wedstrijd zal op zaterdagmiddag 16.00 worden gespeeld. De WK finale gaat ditmaal tussen grootmachten Frankrijk en Argeninie. Wie gaat de wereldtitel binnenhalen? Is het Kylian Mbappé of toch het laatste kunst van Lionel Messi? 

In de top 10 van de SNO WK Pool is het razend spannend! Met nog twee wedstrijden te gaan heeft Thomas de Boer nog een voorsprong van 45 punten op de nummer 2 Stan Endeman. Tot de laatste wedstrijd zal het spannend blijven welke speler zich tot SNO WK Winnaar mag tronen! 

Over de winnaar van plek drie valt nog geen zinnig woord te melden. Melanie Paarhuis heeft lang deze positie mogen bekleden, maar ze heeft nu een vrije val in het klassement gemaakt en is nu terug te vinden op de zesde plek. Ons aspirant lid Jop Holterman uit Lemelerveld had (als een van de weinigen) Argentinie goed voorspeld en maakte daarmee een reuzenstap op de ranglijst. Hij is op dit moment derde! 

Daarnaast hebben Sem Schrijver en Ferens Groenhuijsen gigantische stappen gezet binnen de top 10, waardoor Ferens op dit moment terug te vinden is op plek 4 en Sem op een keurige vijfde plek staat gepositioneerd. 

Ons ervaren lid Andre Meulenkamp heeft deze ronde ook uitmuntend gepresteerd, waardoor hij zichzelf in de top 10 heeft weten te nestelen. 

Jullie hebben tot zaterdag 16.00 de tijd om de laatste twee wedstrijden (succesvol) in te vullen! Veel wijsheid bij deze belangrijke wedstrijden toegewenst!

Groetjes,

Bestuur SNO Nijverdal

 

Terug naar overzicht
Agenda

Weet wat
er speelt

30Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
07Mei
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
09Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00
10Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00
11Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00

Wij zijn trots op onze sponsoren