SNO Nijverdal gaat per direct gebruik maken van het communicatiemiddel van RefCom!

01 december 2022

Beste SNO-ers, 

Met gepaste trots willen wij jullie informeren over het feit dat wij voor de rest van het seizoen gebruik mogen maken van het RefCom communicatiemiddel. 

Met dit communicatiemiddel is het mogelijk dat gediplomeerde coaches en/of (scheidsrechters)begeleiders mee kunnen luisteren met de arbiter van dienst. Op deze wijze kunnen ze zich een beter beeld verschaffen over de wijze waarop de communicatie tussen spelers en scheidsrechters verloopt. Wees gerust, de coaches kunnen niet terugpraten, dus de focus zal gedurende de wedstrijd 'gewoon' op het spel blijven. 

Het bestuur van SNO is benaderd door Ronald Cornelisse (de oprichting en eigenaar van RefCom) om te participeren aan deze pilot. Uiteraard willen wij hier graag aan meewerken en via deze weg willen wij Ronald bedanken voor de getoonde interesse in onze vereniging. 

In de bijlage kunnen jullie nadere informatie lezen. 

Mocht je interesse hebben om te werken met dit systeem, graag even contact opnemen met onze voorzitter Maurice Paarhuis. Hij zal jullie helpen met de juiste toepassing van het systeem. 

Wij hopen met de implementatie van dit systeem een verdere professionaliseringslag te kunnen aanbrengen in de begeleiding van onze leden. 

Een sportieve groet,

Bestuur SNO Nijverdal

Terug naar overzicht
Agenda

Weet wat
er speelt

30Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
07Mei
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
09Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00
10Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00
11Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00

Wij zijn trots op onze sponsoren