Geslaagde avond TC bij VV Hulzense Boys

21 december 2022

Beste SNO-ers, 

Op maandag 28 november heeft onze voorzitter Maurice Paarhuis een bezoek gebracht aan VV Hulzense Boys. De afgelopen periode is de sympathieke club uit Nijverdal druk bezig om (meer) tijd en energie te steken in de werving en het behoud van club (assistent) scheidsrechter.

Er is altijd al een warme band geweest tussen Hulzense Boys en onze scheidsrechtersvereniging. Sven Otter is recentelijk lid geworden van SNO Nijverdal. Sven is clubarbiter bij Hulzense Boys en wil zich verder ontwikkelen als KNVB arbiter. Daarnaast zijn SNO leden Marvin van der Veen, Wessel Nijmeijer, Jan Wijnberg, Roel Poffers en Bennie van Petersen ook verbonden aan Hulzense Boys. 

Mooi om te zien dat Maurice konden rekenen op een goed gevulde bestuurskamer met allemaal club (assistent) scheidsrechters. In totaal waren er twaalf clubarbiters aanwezig, waaronder SNO leden Bennie, Wim en Marvin. Alle spelregelwijzigingen werden uitvoerig besproken. Hierin werd niet alleen de nadruk gelegd op de meest recente spelregelwijzigingen, maar alle mutaties van de afgelopen drie seizoen werden aan de hand van beelden nader onder de loep genomen. 

Wij kunnen terugkijken op een interactieve en leerzame avond en wij willen als club (assistent) scheidsrechters van Hulzense Boys veel plezier en succes toewensen bij het uitoefenen van hun mooie hobby. 

Een sportieve groet,

Bestuur SNO Nijverdal

Terug naar overzicht
Agenda

Weet wat
er speelt

30Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
07Mei
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
09Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00
10Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00
11Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00

Wij zijn trots op onze sponsoren