Trainers SNO Nijverdal op (herhaal)cursus!

26 oktober 2022

Beste SNO-ers,

Op zaterdag 22 oktober heeft de COVS Nederland een opfrisdag georganiseerd voor alle COVS trainers. Een nadere toelichting op (nieuwe) trainingsvormen stond hierbij centraal. Namens SNO hebben drie trainers meegedaan: Gert Maneschijn, Jan Karkdijk en Koen Staarman. Deze dag heeft plaatsgevonden bij de COVS groep Utrecht. 

Koen Staarman is benaderd door de huidige trainingsstaf. Het bestuur van SNO is al een poosje bezig met het verjongen van de trainersstaf. Fijn dat Koen heeft aangegeven hier open voor te staan en dat hij ook direct heeft besloten om mee te gaan op cursus! 

In totaal waren er 40 trainers (uit heel Nederland) aanwezig. De trainingen stonden onder leiding van Hilco de Boer, trainingscoördinator bij de KNVB. Hij is o.a. verantwoordelijk voor alle (assistent) scheidsrechters uit het Betaalde Voetbal. In de ochtensessie werd alle theorie uitvoerig behandeld. 

In de middag werden door verschillende groepen trainingen uitgezet en nader toegelicht aan alle deelnemers. De deelnemers moesten elkaar (achteraf) voorzien van de nodige (positieve) feedback. 

De heren hebben het ervaren als een leuke en leerzame dag!

Namens het bestuur van SNO willen wij bovenstaande heren bedanken voor hun tijd en hopen de (nieuwe) trainingsvormen op korte termijn te mogen zien tijdens onze wekelijkse trainingen. 

Een sportieve groet,

Bestuur SNO Nijverdal

 

 

Terug naar overzicht
Agenda

Weet wat
er speelt

30Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
07Mei
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
09Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00
10Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00
11Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00

Wij zijn trots op onze sponsoren