VV DES bestaat 100 jaar

01 oktober 2022

Beste SNO-ers,

Op vrijdag 30 september was het bestuur van SNO Nijverdal uitgenodigd door VV DES voor hun receptie voor het feit dat deze mooie vereniging uit de gemeente Hellendoorn 100 jaar bestaat! De exacte oprichtingsdatum betrof 2 oktober 1922.

VV DES heeft de afgelopen week diverse activiteiten vormgegeven. Op vrijdag 23 september begon de feestweek met een mini playbackshow voor pupillen en junioren. Op zaterdag 24 september stond er een Super Saterday op de planning. Vooral de derde helft was hierbij van cruciaal belang. 

Afgelopen woensdag stond er (opnieuw voor de jeugd) een pannatoernooi op de planning voor de Onder 11 tot en met de Onder 19 jeugd en aansluitend kwamen FC De Rebellen op bezoek voor de sponsoren en vrijwilligers. O.a. Theo Janssen was hierbij aanwezig. 

Op donderdag 29 september stond de DES reunie op de planning. Met meer dan 200 gasten was dit een doorslaand succes. Nadat wij als bestuur van SNO dus gisteravond uitgenodigd waren op de receptie, sluit men vandaag de feestweek af met een sponsorloop voor de jeugd en vanavond gaat het dak eraf bij het jubileumfeest. 

Gisteren waren namens het bestuur Maikel van Munster en Maurice Paarhuis aanwezig bij de receptie. Uit handen van het bestuur ontvingen onze sportvrienden een overheerlijke 'SNO wijn'. 

Wij willen VV DES nogmaals bedanken voor de uitnodiging en hopen de goede samenwerking tot in lengte van jaren te kunnen continueren. 

Een sportieve groet,

Bestuur SNO Nijverdal

Terug naar overzicht
Agenda

Weet wat
er speelt

30Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
07Mei
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
09Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00
10Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00
11Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00

Wij zijn trots op onze sponsoren