Een mooie mix tussen competitie- en vriendschappelijke wedstrijden!

27 augustus 2022

Beste SNO-ers, 

Vandaag en morgen staan er weer diverse wedstrijden op het programma, welke onder leiding staan van SNO arbitrage. 

Allereerst willen wij als bestuur onze jonge talentvolle leden Stan Endeman en Max van der Lei veel plezier en succes toewensen bij hun startbijeenkomst van het talententraject, welke plaats zal vinden in Zeist. 

Daarnaast staan er vandaag 14 wedstrijden onder leiding van SNO arbitrage. 

Ons ervaren lid Anton Kreileman is actief op een U-16 jeugdtoernooi van VV IJsselmeervogels. Hij zal hier onder andere leiding gaan geven aan de prachtige derby tussen IJsselmeervogels en Spakenburg. Ook Marcel Driessen is actief op een (internationaal) jeugdtoernooi. Hij is scheidsrechter op het U-14 jeugdtoernooi van VV Hulshorst. 

Daarnaast staat vandaag de laatste wedstrijden van het Tempelman toernooi van S.V. Nieuwleusen op de planning. Beide wedstrijden staan onder leiding van SNO arbitrage. Wim van der Velde zal de leiding nemen over de wedstrijd tussen ASC'62 en Olympia'28 en ons bestuurslid Dirk Jansen fluit de wedstrijd tussen het plaatselijke SV Nieuwleusen en FC Ommen. ASC'62 en SV Nieuwleusen strijden gezamenlijk om de toernooiwinst. 

Rudolf gaat vandaag om 10.30 naar Nijverdal voor de confrontatie tussen SVVN 1 en AVC Heracles 1. Om 12.00 is ons ervaren lid Johan Schwarte de arbiter van dienst bij de wedstrijd tussen VV Hellendoorn 2 en VV Lemelerveld 2 en een half uur later (om 12.30) fluit Jan van Otten uit Rijssen de wedstrijd tussen Sportclub Rijssen 2 en ASV'57 2. 

Naast de (twee reeds besproken wedstrijden op het Tempelman toernooi) staan er nog diverse wedstrijden gepland om 14.30. Ons jonge talentvolle lid Koen Staarman is scheidsrechter bij de wedstrijd tussen SP Daarle 1 en VV Hulzense Boys 1. Jan Klein Ganseij fluit de wedstrijd tussen VV Des 1 en Sportclub Rijssen 1. Hij zit gezellig in de kleedkamer bij Hans Luiken, aangezien Hans om 14.30 verantwoordelijk is voor de wedstrijd tussen VV Des 2 en VV Hulzense Boys 3. 

Ons talentvolle lid GerJan Ekkel uit Den Ham is verantwoordelijk voor de wedstrijd tussen SV Gramsbergen 1 en CVV Germanicus 1. Dick Beldman uit Holten fluit de wedstrijd tussen SC Lemele 1 en VV Kampen 1 en Henk Zwakenberg fluit om 15.00 de wedstrijd tussen VV Hellendoorn 1 en VV Gorecht 1. 

De absolute kraker vandaag betreft de wedstrijd tussen VV Holten en ZVV Blauw Wit'66 Holten. Deze wedstrijd (de Keune Cup) staat onder leiding van Ramon Heveling uit Enter. Aan de zijlijn zal hij worden bijgestaan door de 2 Jannen. Jan Otten uit Hardenberg en Jan van Otten uit Rijssen. 

Daarnaast staan er dit weekend ook nog drie competitiewedstrijden op de planning. Erik ter Brake heeft de leiding over het duel tussen VV DOVO 1 en VV Harkemase Boys 1 en Maurice zal het debuut van OFC (Oostzaan) in de tweede divisie voor zijn rekening nemen. Deze club zal voor de eerste keer in haar bestaan actief zijn op het hoogste amateurniveau. Om 15.00 spelen ze hun thuiswedstrijd tegen SV TEC uit Tiel. 

Morgen zal Dennie Mulder uit Wezep als assistent scheidsrechter bij de wedstrijd tussen VV Heino 1 en VV Hoogeveen 1. Heino zal bij deze wedstrijd debuteren in de vierde divisie (voormalig hoofdklasse). 

Via deze weg willen wij onze leden veel plezier en succes toewensen! 

Een sportieve groet,

Bestuur SNO Nijverdal

 

Terug naar overzicht
Agenda

Weet wat
er speelt

30Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
07Mei
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
09Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00
10Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00
11Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00

Wij zijn trots op onze sponsoren