Marcel Driessen nieuw lid SNO

07 augustus 2022

Beste SNO-ers,

Met gepaste trots willen wij als bestuur van SNO Nijverdal jullie informeren over het feit dat wij met Marcel Driessen (28 jaar uit Zwolle) een nieuw lid hebben binnengehaald bij SNO Nijverdal.

Gedurende de afgelopen week heeft Marcel zich op eigen initiatief gemeld bij het bestuur van SNO met de wens om lid te worden van onze vereniging. Als bestuur zijn wij blij met het feit dat potentiële nieuwe leden ons (vanuit eigen initiatief) weten te vinden. Via deze weg willen wij Marcel de ruimte geven om zichzelf kort te introduceren aan onze leden.

Mijn naam is Marcel Driessen. Ik ben 28 jaar en inmiddels woonachtig in Zwolle met mijn vriendin. Mijn roots liggen in Genemuiden en inmiddels ben ik al bijna 25 jaar lid van S.C. Genemuiden. In het dagelijks leven ben ik werkzaam als medewerker op de afdeling zakelijke- en particuliere verzekeringen binnen Boudesteyn Hypotheken & Verzekeringen. Het voormalige bedrijf van de huidige technisch directeur van PEC Zwolle.

Ik hoop dat mijn carrière als scheidsrechter succesvoller gaat worden dan mijn carrière als voetballer.  Ik heb, behalve in de toenmalige C1, nooit in een ‘selectie-elftal’ gespeeld. Eenmaal in de senioren aanbeland was het daarom geen verrassing dat ik in S.C. Genemuiden 10 terecht kwam. In de reserve zesde klasse was ik consequent van mening het altijd beter te zien dan de scheidsrechter van dienst.

Dit heeft ervoor gezorgd dat mijn toenmalige leider het vriendelijke (doch dringende) verzoek deed om zelf de fluit maar op te gaan pakken. Zo gezegd, zo gedaan. Dit was zes jaar geleden. Sindsdien heb ik praktisch nooit meer tegen een voetbal aan getrapt. Ik vond het fluiten van wedstrijden vanaf de eerste dag leuk om te doen. Ik ben gaan kijken naar de mogelijkheden, zodat ik mijzelf verder kon ontwikkelen als scheidsrechter.

Tot vorig seizoen was ik de vaste scheidsrechter van mijn vriendenelftal. In verband met de verhuizing richting Zwolle moest ik elke zaterdag met de auto richting Genemuiden rijden om mijn wedstrijden te fluiten. Ik heb toen gekozen om mij bij de KNVB op te geven voor de SO-III opleiding. Hiermee ben ik in november 2021 gestart en in april 2022 heb ik deze opleiding succesvol afgerond. Ik heb gedurende de opleiding stagewedstrijden gefloten onder begeleiding van Lennart Fledderus en Sibo van der Laan. Gedurende het aankomende seizoen zal ik mijn eerste complete seizoen als KNVB scheidsrechter gaan maken in de zaterdag senioren groep F, wat betekent dat ik voornamelijk actief zal zijn in de 3de klasse.

Ik heb bewust de keuze gemaakt voor SNO Nijverdal, aangezien mijn ervaringen met SNO zeer positief zijn. Ik heb veel SNO-ers mogen ontmoeten tijdens het Edel Grass U14 Toernament van S.C. Genemuiden en daarnaast ben ik van mening dat SNO zich op een professionele wijze profileert op social media. Tot slot spreekt het mij zeer aan dat SNO (assistent) scheidsrechters levert voor meer dan 45 regionale verenigingen.

Ik hoop jullie allemaal (binnenkort) beter te leren kennen op één van de clubavonden van SNO!

Een sportieve groet,

Marcel Driessen

Terug naar overzicht
Agenda

Weet wat
er speelt

30Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
07Mei
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
09Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00
10Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00
11Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00

Wij zijn trots op onze sponsoren