Ramon Heveling nieuw lid SNO

24 juli 2022

Beste SNO-ers,

Met gepaste trots willen wij jullie informeren over het feit dat wij met Ramon Heveling (35 jaar uit Almelo) een nieuw lid hebben binnengehaald bij SNO Nijverdal. Via deze weg willen wij Ramon de ruimte geven om zichzelf kort te introduceren aan onze leden.

Maurice heeft mij gevraagd om mijzelf voor te stellen aan de leden, dus dat probeer ik kort en bondig bij deze te doen. Mijn naam is Ramon en ik ben 35 jaar oud. Samen met mijn partner ben ik woonachtig in Almelo. Mijn roots liggen in Enter en vanaf de mini’s ben ik al lid van de plaatselijke SV.

In het dagelijks leven ben ik coördinator Hoogwaarde B2B bij DELTA Netwerk. Delta is onderdeel van een van de snelst groeiende glasvezelbedrijven van Nederland. Wij zorgen voor de aanleg en het onderhoud van glasvezel in Nederland.

Als we teruggaan naar mijn sportieve carrière, dan kan ik stellen dat ik bij SV Enter altijd keeper ben geweest. Ik heb alle jeugdselecties doorlopen om vervolgens kort in het eerste elftal actief te zijn. Aansluitend heb ik jaren in het tweede mogen spelen. Door een vervelende blessure was ik genoodzaakt om hiermee te stoppen. Aansluitend stel je jezelf de vraag: ‘wat nu?’ Eric Braamhaar, bij jullie allemaal wel bekend, was destijds scheidsrechter coordinator bij SV Enter. Hij benaderde mij met de vraag of ik het leuk zou vinden om in het weekend een paar jeugdwedstrijden te fluiten. Ik stemde hiermee in, aangezien het mij oprecht leuk leek.

Binnen no-time floot ik de B1 en de A1 bij SV Enter. Eric adviseerde mij om de opleiding tot verenigingscheidsrechter te gaan volgen. Aansluitend heb ik ook direct de SO-III opleiding (met succes) afgerond.

Gedurende de eerste jaren heb ik voornamelijk regionale jeugdelftallen gefloten. Ik merkte aan mijzelf dat ik de senioren leuker vond om te fluiten in vergelijking tot het jeugdvoetbal. Ik heb daarom (enkele jaren geleden) besloten om de stap te maken naar het seniorenvoetbal op de zondag. De zaterdag is mijn klus dag, vandaar de keuze voor de zondag. Het fluiten voor de KNVB is mij (direct vanaf het begin) uitstekend bevallen.

Mijn SB-er is (SNO-er) Hans Hofman. Ik heb de afgelopen jaren veel aan hem gehad en ik hoop ook de komende jaren fijn met hem te kunnen blijven samenwerken. Daarnaast heb ik ook veel geleerd van Rudolf Wolterink. Rudolf heeft mij als (KNVB) begeleider enkele malen bezocht en mij voorzien van goede tips. Aangezien beide heren lid zijn van SNO, is voor mij de 1 + 1 rekensom snel gemaakt. De keuze is gevallen voor scheidsrechtersvereniging Nijverdal. Hiervoor was ik lid van een andere vereniging, maar ik merk dat bij SNO de betrokkenheid en de ondersteuning in hogere mate aanwezig is in vergelijking tot mijn vorige vereniging. Dit is voor mij de reden om te switchen van club. Diverse leden heb ik reeds mogen ontmoeten, maar ik ben ook erg benieuwd naar alle andere SNO leden.

Hopelijk zien we elkaar snel op een trainingsavond en/of bij een clubavond.

Ramon Heveling
 

 

Terug naar overzicht
Agenda

Weet wat
er speelt

30Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
07Mei
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
09Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00
10Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00
11Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00

Wij zijn trots op onze sponsoren