Arbitraal trio SNO Nijverdal vertegenwoordigd onze scheidsrechtersvereniging bij de Finaledag van de Beltona Beloften Competitie

22 juni 2022

Beste SNO-ers,

Op zaterdag 18 juni stond de finaledag van de Beltona Beloften Competitie op de planning. Deze finaledag werd (zoals altijd) georganiseerd door C.V.V. Sparta Enschede. Dit jaar werd de finaledag in een afgeslankte vorm afgewerkt. In totaal waren er 10 deelnemende verenigingen.

In Poule A zaten DZOH, DVC Dedemsvaart, Quick’20, Victoria’28 en Eldenia. In Poule B zaten Achilles’12, SML, HHC Hardenberg, Noordscheschut en Zwart-Wit’63.

Onze scheidsrechtersvereniging werd vertegenwoordigd door Martijn Bruins uit Rijssen, Richard Hultink uit Hardenberg en Koen Staarman uit Vroomshoop. Aangezien Richard terugkwam van een blessure, heeft hij de gehele dag de functie van assistent-scheidsrechter vormgegeven. Martijn en Koen hebben de wedstrijden namens SNO gefloten.

De eerste poulewedstrijd, welke onder leiding stond van SNO Nijverdal, werd afgewerkt in Poule B en betrof om 10.30 een wedstrijd tussen HHC Hardenberg en Noordscheschut. Deze wedstrijd werd gefloten door Koen. In een spannende wedstrijd trok HHC met 1-0 aan het langste einde.

De tweede poulewedstrijd, welke onder leiding stond van SNO Nijverdal, werd afgewerkt in Poule A en betrof om 12.00 een wedstrijd tussen DZOH en Victoria’28. Deze wedstrijd werd gefloten door Martijn. Het jeugdteam uit Emmen bleek een paar maten te groot voor de tegenstanders uit Enschede en DZOH stapte dan ook met een verdiende 4-0 zege van het speelveld.

De derde poule wedstrijd, welke door SNO werd voorzien van een arbitraal trio, was opnieuw een poulewedstrijd in poule A. Opnieuw mocht SNO de arbitrage regelen bij een thuiswedstrijd van DZOH uit Emmen. Ditmaal was Quick’20 uit Oldenzaal de tegenstander en namens SNO was Koen de arbiter van dienst. Na een uiterst spannende wedstrijd trok Quick’20 met een 0-1 zege aan het langste einde!

Om 15.00 was SNO verantwoordelijk voor de wedstrijd tussen HHC Hardenberg en Zwart-Wit’63 uit Harderwijk. Deze wedstrijd maakte onderdeel uit van Poule B en werd gefloten door Martijn. De heren uit Harderwijk namen middels een 0-1 zege de drie punten mee richting Harderwijk.

Aansluitend stonden de kruisfinales op de planning, gecombineerd met een wedstrijd om plaats drie en aansluitend de finale. In totaal waren er nog vier COVS verenigingen aanwezig. De organisatie besloot om de wedstrijden op basis van loting te verdelen. SNO kreeg de verantwoordelijkheid over de halve finale wedstrijd tussen Quick’20 en Zwart-Wit’63. Martijn was bij deze wedstrijd de arbiter van dienst. In een uiterst spannende wedstrijd deelden beide teams de punten (1-1). Quick’20 trok de zege naar zich toe door de strafschoppen beter te nemen. In de finale waren de heren van Quick’20 met 2-0 te sterk voor hun leeftijdsgenoten van DZOH uit Emmen.

Al met al konden de heren terugkijken op een zeer geslaagd toernooi, waarin ze SNO Nijverdal op een uiterst goede wijze hebben vertegenwoordigd. Als bestuur willen wij Koen, Martijn en Richard hartelijk bedanken voor hun inzet!

Een sportieve groet,

Bestuur SNO Nijverdal

Terug naar overzicht
Agenda

Weet wat
er speelt

30Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
07Mei
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
09Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00
10Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00
11Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00

Wij zijn trots op onze sponsoren