Wijzigingen weekenddienst en districtsinfo

29 mei 2022
Beste SNO-ers, 
 
Jullie hebben onderstaande e-mail ontvangen vanuit de KNVB. 
Graag willen wij jullie op de volgende 2 zaken wijzen:
 
1: Jullie bellen naar een algemeen nummer in Zeist. De medewerkers (waaronder ons lid Dennie Mulder) kunnen niet zien welke nummers ze hebben gebeld. Mocht je terug gebeld willen worden, dan graag je naam en telefoonnummer duidelijk inspreken. 
 
2: Mocht je vrij zijn of mocht je wedstrijd niet doorgaan i.v.m. een verplaatsing en/of een afgelasting, dan geniet het niet de voorkeur dat je gaat bellen met de weekenddienst. Dit nummer is uitsluitend voor noodgevallen. Als eenieder telkens gaat bellen, dan raakt het nummer overbelast. Natuurlijk waardeert de KNVB het zeer als je (alsnog) wilt fluiten, maar het geniet de voorkeur om dit gedurende de week per e-mail naar de KNVB aan te geven, zodat je op de reservelijst komt te staan. De laatste jaren is deze lijst stukken kleiner geworden, dus de kans is groot dat je dan alsnog een aanstelling zult ontvangen.
 
Bovenstaande kregen wij teruggekoppeld vanuit de KNVB, met de vraag om dit met onze leden te delen. 
 
Mocht je vragen hebben, neem gerust contact met ons op. 
 
Vriendelijke groet,
 
Bestuur SNO Nijverdal
 
 
 

Beste official,

Graag informeren we je over een nieuwe invulling van de KNVB-weekenddienst. Voorheen werd die ingevuld door vrijwilligers. Vanaf dit seizoen verandert dat en zal de weekenddienst worden bemand door medewerkers van de KNVB. 

In NoordOost betekent dit dat we in deze rol afscheid nemen van een aantal vertrouwde namen. Anne Laverman, Jan Floors, Wim Hellemons, Fred Mulder, Herman Snijder en Eddie Weijman hebben jarenlang op een geweldige manier, vol passie en inzet, invulling gegeven aan hun rol als lid van de weekenddienst. 

Wij zijn de mannen ontzettend erkentelijk voor hun jarenlange inzet. Hele generaties zijn gewend geraakt aan het stemgeluid van Anne, Jan, Wim, Fred, Herman en Eddie. En hoewel de één ze wat vaker aan de lijn had dan de ander, de waardering voor hun inspanningen om elke wedstrijd van passende arbitrage te voorzien, wordt breed gedeeld.     

Vanaf komend weekend vormen Sven Tjeerdsma en Dennie Mulder de weekenddienst in NoordOost. Zowel (assistent-)scheidsrechters, begeleiders en rapporteurs kunnen voortaan terecht op het nummer 0343-499011.

De weekenddienst is er alleen voor noodgevallen en bereikbaar tussen de volgende tijden: 
Vrijdag     18.30 – 20.30
Zaterdag  08.00 – 15.00
Zondag    08.00 – 14.00

Een verzoek aan alle officials: Willen jullie zo vriendelijk zijn om de verhinderingen vroegtijdig door te geven? Tijdelijk is dit helaas niet mogelijk via de Wedstrijdzaken App, maar het kan wel via het Official Portal of door een mail te sturen naar onderstaand emailadres. We merken namelijk dat de afmeldingen hoog oplopen, waardoor onze planners overuren moeten maken en daardoor slecht bereikbaar zijn. Dus hier doe je onze planners en jouw collega (assistent-)scheidsrechters een groot plezier mee. Alvast bedankt!

Tot slot verwijzen we je nog naar de belangrijke districtsinfo van het seizoen 2021/2022 Hierin vind je ook alle telefoonnummers van de medewerkers scheidsrechterszaken van het steunpunt NoordOost. Het document vind je hier.

Mocht je vragen hebben, horen we dat graag via noordoost-scheidsrechterszaken@knvb.nl.

Met vriendelijke groet, 

Team Arbitrage Noord/Oost

Terug naar overzicht
Agenda

Weet wat
er speelt

30Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
07Mei
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
09Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00
10Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00
11Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00

Wij zijn trots op onze sponsoren