Opleiding verenigingsscheidsrechter succesvol gestart

02 november 2021

Beste SNO-ers, 

Met gepaste trots willen wij jullie informeren over het feit dat onze opleiding verenigingsscheidsrechter gisteren (1 november) is gestart. 

Deze cursus is georganiseerd in samenspraak met voetbalvereniging RKSV De Zweef en de KNVB. Namens de KNVB is docent Ernst van der Hoek verantwoordelijk voor de inhoudelijke invulling. De komende maand is onze locatie (bij NKC'51) niet beschikbaar in verband met de verbouwing. RKSV De Zweef heeft haar locatie beschikbaar gesteld, waarvoor wij ze zeer erkentelijk zijn! 

Gisteren stond de eerste lesavond op het programma. Vanuit het bestuur (en tevens voorzitter van de technische commissie) was Maikel van Munster aanwezig om Ernst te ondersteunen. Het maximaal aantal deelnemers bedraagt 20 deelnemers! 

Het bestuur van SNO is onwijs trots op het feit dat we (in samenspraak met alle voetbalverenigingen) erin zijn geslaagd om deze 20 deelnemers te selecteren! Het heeft in de voorbereiding veel tijd en energie gekost, maar het is wel een gave constatering als het dan ook allemaal lukt! Onder de 20 deelnemers zijn ook twee vrouwelijke participanten! 

Namens het bestuur willen wij alle deelnemers veel succes en plezier toewensen bij deze opleiding! De volgende lesavond staat gepland voor maandag 6 december. 

Een sportieve groet,

Bestuur SNO Nijverdal

Terug naar overzicht
Agenda

Weet wat
er speelt

30Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
07Mei
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
09Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00
10Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00
11Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00

Wij zijn trots op onze sponsoren