GerJan Ekkel nieuw lid SNO Nijverdal

17 november 2021

Beste SNO-ers,

Via deze weg willen wij een nieuw lid aan jullie presenteren! Het betreft GerJan Ekkel uit Den Ham. In de nieuwsbrief (die jullie vorige week hebben mogen ontvangen) heeft GerJan zichzelf reeds kort voorgesteld. 

In het dagelijkse leven is Gerjan werkzaam in de metaal. Dagelijks gaat de reis van Den Ham naar Ommen. Hij is werkzaam bij Krepla Industrieel Design. Dit bedrijf maakt trappen en hekwerken voor zowel bedrijven als wel woningen. 

10 jaar geleden is GerJan begonnen met fluiten bij voetbalvereniging Den Ham. Net zoals nu was er destijds een tekort aan (club)scheidsrechters, waardoor diverse jonge leden werden benaderd om te gaan fluiten. Hij is begonnen met jeugdwedstrijden, maar al snel heeft hij de stap gemaakt naar het seniorenvoetbal. Aansluitend heeft hij met goed gevolg de SOIII cursus afgerond. Aansluitend is hij begonnen als scheidsrechter voor de KNVB. Op dit moment heeft Gerjan er reeds zeven seizoenen opzitten als KNVB official. GerJan is actief als scheidsrechter in de Senioren Groep F en fluit zijn wedstrijden voornamelijk in de derde klasse.

Namens het bestuur willen wij GerJan van harte welkom heten binnen onze vereniging. Het is een fijne constatering dat hij gedurende de afgelopen periode elke week aanwezig is op de trainingen en bovendien al enkele wedstrijden namens de SNO heeft gefloten, waaronder een mooie wedstrijd in Genemuiden.

Een sportieve groet,

Bestuur SNO Nijverdal

Terug naar overzicht
Agenda

Weet wat
er speelt

30Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
07Mei
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
09Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00
10Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00
11Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00

Wij zijn trots op onze sponsoren