Eredivisie scheidsrechter Rob Dieperink komt met headset op bezoek bij SNO lid Gilian Westemeijer

24 september 2021

Beste SNO-ers, 

Met gepaste trots willen wij jullie informeren over het feit dat ons jonge talentvolle lid Gilian Westemeijer morgen hoog bezoek zal krijgen! Gilian zal om 14.30 de wedstrijd fluiten tussen VV Lemelerveld JO 17 - 1 en Sportclub Deventer JO 17 - 1. Bij deze wedstrijd zal Gilian de begeleiding krijgen van niemand minder dan eredvisie scheidsrechter Rob Dieperink uit Borculo!

Vanaf morgen (zaterdag 25 september) tot en met 3 oktober aanstaande staat de Week van de Scheidsrechter centraal in onze regio! Dit sportbreed initiatief is georganiseerd om op deze wijze de waardering uit te spreken voor de (assistent) scheidsrechter! 

In de Week van de Scheidsrechter gaan zes toparbiters op pad om zes verenigingsscheidsrechters live tijdens een wedstrijd te coachen door middel van een headset. VV Lemelerveld is een van de gelukkige verenigingen die een toparbiter mag ontvangen. Om 13.00 zal er in de kantine van VV Lemelerveld een korte inleiding zijn met wat uitleg en tips van Rob Dieperink. Aansluitend zal Gilian de wedstrijd van VV Lemelerveld JO 17 - 1 fluiten onder headset begeleiding van Rob Dieperink. Na afloop van de wedstrijd geeft Rob een terugkoppeling over wat hij heeft waargenomen en deelt hij tips waarmee de aanwezige scheidsrechter zichzelf verder kunnen ontwikkelen. Er is natuurlijk ook ruimte om vragen te stellen. 

Alle SNO leden zijn van harte welkom om de clinic bij te wonen. De clinic zal om 13.00 beginnen op Sportpark Heidepark in Lemelerveld!

Mocht je vragen hebben, neem dan vrijblijvend contact op met het bestuur van SNO. 

Een sportieve groet,

Bestuur SNO Nijverdal

Terug naar overzicht
Agenda

Weet wat
er speelt

30Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
07Mei
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
09Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00
10Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00
11Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00

Wij zijn trots op onze sponsoren