Dennie Mulder nieuw lid SNO Nijverdal

02 april 2021

Beste SNO-ers,

Via deze weg willen wij jullie informeren over het feit dat wij via deze kanalen een nieuw lid willen presenteren. Het betreft Dennie Mulder uit Wezep.

Dennie is 23 lentes jong en in het dagelijkse leven is hij als accountmanager werkzaam bij Axxent. Axxent is een uitzendorganisatie met zeven locaties. Ze zijn gespecialiseerd in de volgende werkgebieden: productie, agrarische sector, bouw, grond- weg en waterbouw, techniek, logistiek, groenvoorziening, schoonmaak en commercie. Voor zijn werk is Dennie veel actief in de regio Twente. Dit is voor hem een belangrijke reden om voor SNO Nijverdal te kiezen.

In zijn vrije tijd is Dennie altijd bij eersteklasser WHC Wezep te vinden. Sinds 2013 is Dennie teammanager bij de eerste selectie en bovendien zit hij in het bestuur van de businessclub. Op de zondag is Dennie actief als assistent-scheidsrechter. Op dit moment vlagt hij zijn wedstrijden in de eerste klasse en in de hoofdklasse.

Via deze weg willen wij Dennie van harte welkom heten binnen onze mooie vereniging en willen wij hem veel plezier en succes toe wensen binnen onze mooie club.

Een sportieve groet,

Bestuur SNO Nijverdal

Terug naar overzicht
Agenda

Weet wat
er speelt

30Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
07Mei
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
09Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00
10Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00
11Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00

Wij zijn trots op onze sponsoren