Harry Beltman Infradiensten nieuwe sponsor SNO Nijverdal

03 januari 2021

Beste SNO-ers, 

Met gepaste trots kunnen wij jullie informeren over het feit dat met ingang van januari 2021 Harry Beltman Infradiensten (uit Rijssen) zich als sponsor aan SNO Nijverdal heeft verbonden. 

Voor velen zal Harry Beltman geen onbekend persoon zijn. Harry heeft vroeger gevoetbald in het eerste elftal van Excelsior'31 en daarnaast is hij enkele jaren assistent-trainer geweest bij Excelsior'31 (en heeft in deze functie samengewerkt met o.a. Hans van Dijkhuizen en Roeland ten Berge). 

Als we kijken naar zijn maatschappelijke carrière, dan kunnen we stellen dat Harry in 1985 begonnen is als 'manusje van alles' bij wegenbouwer Krekel. In 1997 had hij zich inmiddels opgewerkt tot 'asfaltuitvoerder' en in 2008 werd hij zelfs 'asfaltcoördinator'. Na 15 jaar Krekel en 15 jaar Dura-Vermeer vond (de destijds 46-jarige) Beltman het tijd worden om op eigen benen te staan. In 2015 heeft hij dan ook afscheid genomen van het Dura-Vermeer concern en ging verder als ZZP'er. 

Sinds 2015 is hij werkzaam als zelfstandige als asfalt coördinator / asfaltuitvoerder. Hij doet dit dus momenteel al meer dan 5 jaar en 10 maanden. Harry is in zijn vrije tijd nog veel bij 'zijn' club Excelsior'31 te vinden. Naast sponsor is hij een fanatiek supporter van deze prachtige club uit Rijssen en zit hij in de technische commissie van Excelsior'31. Hij is hiermee (mede) verantwoordelijk voor de samenstelling van het eerste elftal. 

Via deze weg willen wij Harry van harte welkom heten binnen onze mooie vereniging. 

Een sportieve groet,

Bestuur SNO Nijverdal

Terug naar overzicht
Agenda

Weet wat
er speelt

30Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
07Mei
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
09Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00
10Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00
11Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00

Wij zijn trots op onze sponsoren