Loop een dag mee met de topscheidsrechters van Nederland

12 september 2019
KNVB
 
 
 
knvb
Wil jij een dag meelopen met de topscheidsrechters van Nederland?
Altijd al eens een kijkje willen nemen in het sportieve leven van een betaald voetbalscheidsrechter? Rondom de Week van de Scheidsrechter wordt een aantal scheidsrechters uit het amateurvoetbal uitgenodigd om op 9 oktober een dag mee te lopen met de betaald voetbalscheidsrechters in Zeist. Je kijkt mee met de analyse van videobeelden en volgt de training.
Lees verder 
   
 
 
knvb
Hoe bedankt jouw club de scheids in de week van de scheidsrechter?
Ook dit jaar vindt de 'Week van de Scheidsrechter' weer plaats. Een sportbreed initiatief waarbij het uitspreken van waardering voor de arbiter centraal staat. De Week van de Scheidsrechter is van 5 tot en met 13 oktober 2019. Doe ook mee aan de wedstrijd om het meest originele bedankje voor een scheids te verzinnen en win! Meedoen kan van 23 tot 27 september.
Lees verder
   
 
 
knvb
Gestart als scheidsrechters-coördinator? Kom naar een aftrapbijeenkomst!
Als scheidsrechterscoördinator komt er veel op je af én je hebt zelf ook nog allerlei plannen en ambities. Om elkaar te ondersteunen en met elkaar kennis te maken zijn er aan het begin van het seizoen Aftrapbijeenkomsten voor nieuwe bestuurders. In elke regio is er een bijeenkomst waar je (nieuwe) mede-vrijwilligers ontmoet, maar ook KNVB-medewerkers waarmee je het komende seizoen contact op kunt nemen.
Lees verder lees meer
   
 
 
knvb
Trainingsschema’s scheidsrechters – september
Een goede prestatie als (assistent) scheidsrechter leveren is onder andere afhankelijk van een goede fitheid. Voldoende snelheid, snel herstel na iedere intensieve loopactie en dit de hele wedstrijd vol kunnen houden. Op KNVB ASSIST Scheidsrechters staat iedere maand een algemeen trainingsschema, voor zowel scheidsrechters als assistent-scheidsrechters. De eerste van dit seizoen staat inmiddels online.
Lees verder
   
 
 
knvb
Handboek arbitrage veld- en zaalvoetval beschikbaar
Het handboek arbitrage: voor alle (KNVB-)officials, naast natuurlijk het spelregelboek hét naslagwerk. Het nieuwe handboek voor het amateurveld- en zaalvoetbal voor het seizoen 2019/'20 is beschikbaar.
Lees verder 
   
 
 
KNVB
 
 
knvb.nl wedstrijdwijzigingen
Volg de knvb op facebook volg de knvb op twitter volg d eknvb op youtube
Afmelden Doorsturen Disclaimer Aanmelden nieuwsbrief © 2019 KNVB
Terug naar overzicht
Agenda

Weet wat
er speelt

11Aug
Reguliere training
Aanvang: 19:30
18Aug
Reguliere training
Aanvang: 19:30
10Sep
Bestuursvergadering
Aanvang: 19:30
06Okt
Informele bijeenkomst met SNO leden
Aanvang: 20:00
29Okt
Bestuursvergadering
Aanvang: 19:30

Wij zijn trots op onze sponsoren