Verslag jaarvergadering SNO

06 april 2012
Maandag 2 april is de jaarlijkse algemene jaarvergadering gehouden van de scheidsrechtersvereniging Nijverdal en Omstreken in de kantine van N.K.C.
Voorzitter Wim van der Velde kon een groot aantal leden welkom heten en diverse zusterverenigingen uit de regio als mede de scheidsrechterscommissie regio A en C en het district bestuur van de C.O.V.S.
In zijn openingswoord ging de voorzitter in op de goede verstandhouding tussen de voetbalverenigingen, scheidsrechterscommissie van de K.N.V.B. en het district bestuur van de C.O.V.S. en zei dat we elkaar nodig hebben om deze mooie sport uit te oefenen.
Een belangrijk onderwerp is dat we ook dit jaar onze web site verder hebben kunnen uit bouwen.
Met een ledenaantal van 90 waaronder de nodige jonge scheidsrechters ziet de toekomst er zonnig uit voor SNO.
Een scheidsrechter fluit Top klasse, drie scheidsrechters zijn actief in groep l van de zaterdag, de overige leden fluiten in de diverse groepen maar in de breedte zijn we wel groter geworden.
Er zijn jonge scheidsrechters bij S.N.O. die het dit jaar weer in zich hebben om te kunnen promoveren en op het talenten traject te komen naar het betaalde voetbal, en nu is het aan henzelf of ze het karakter hebben om het traject vol te houden.
Op voetbalgebied kende SNO ook zijn successen, het zaalvoetbalteam is dit jaar 2e geworden op het districtstoernooi, het veldvoetbal team van SNO is Nederlands Kampioen geworden dit is voor de eerste keer in het bestaan van SNO.
Ook werd weer een cursus kennismaking met het scheidsrechteren gehouden deze is door de TC verder georganiseerd met een grote inbreng van Piet Oldeman.
Deze cursus wordt gegeven voor kinderen van groep 8.
De trainingen worden nog steeds verzorgd door Gert Jan Beltman, Gert Manenschijn en Gerard Westenbroek, en elke dinsdag avond zijn er weer een groot aantal, dat komt trainen.
 
Bestuursbeleid:
Wij gaan ons dit jaar specifiek richten op de jonge scheidsrechters om die bij te staan voor het leiden van wedstrijden.
Wij denken daarbij om naar de clubs toe te gaan en daar de spelregels nog eens door te nemen of eventueel het begeleiden van deze clubscheidsrechters.
Maar ook de samenwerking met de voetbalverenigingen is van groot belang, wij moeten met zijn allen dit voetbalspel beleven, leiden en spelen.
Tevens zullen we er voorzorgen om een goede invulling te geven aan onze club bijeenkomsten waarbij natuurlijk ook de clubscheidsrechter van harte welkom is.
Ook zal er bij voldoende animo weer een cursus kennismaken met het scheidsrechteren worden georganiseerd.
Dit jaar zal er een start gemaakt worden voor het jubileumjaar in 2014 SNO viert dan het 50 jarig bestaan, en het jubileum programma zal ingevuld gaan worden, ook zal SNO in 2014 het NK veldvoetbal voor COVS teams organiseren.
 
Het verslag van de secretaris werd onveranderd goed gekeurd, en de penningmeester kon ook dit jaar de boeken afsluiten met een voordelig saldo, met dank aan de sponsoren, en aan de leden die door het leiden van vriendschappelijke wedstrijden hun bijdrage hieraan leverden.
                                                                                                                                                              
Tijdens de bestuursverkiezing waren periodiek aftredend penningmeester Gert Jan Beltman, en  PR-man  Gerard Westenbroek, beiden werden herkozen.
Jan Mulder stopt met zijn bestuur functie, deze functie blijft vacant
 
De S.N.O. prestatiebokaal werd uitgereikt aan Kevin Tibbe voor het organiseren van de ontspanning avond, en het feit dat hij zich op het talenten traject heeft weten te plaatsen.
 
De beste spelregelkennis zat dit jaar bij Andre Meulenkamp en hij mocht uit handen van nestor Piet Oldeman de Hendrik Stegeman bokaal ontvangen.
 
Gerard Westenbroek
 
 
Terug naar overzicht
Agenda

Weet wat
er speelt

30Mrt
Bartho Reuvers O12 toernooi
Aanvang: 09:00
30Mrt
Easter Open (SV Gramsbergen)
Aanvang: 09:00
01Apr
Salland Cup
Aanvang: 09:00
02Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
08Apr
Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering SNO Nijverdal
Aanvang: 20:00

Wij zijn trots op onze sponsoren