Nieuwe website

28 april 2020

Beste leden,

Begin dit jaar hebben wij jullie als leden gevraagd voor een investering in een nieuwe website. De website is bijna gereed en gaat op korte termijn online.

Wij als bestuur hadden het voornemen om dit leuk aan te kleden alleen door de huidige situatie rondom het Coronavirus lukt ons dit niet. Omdat wij zo verheugd zijn op het resultaat willen wij niet wachten met het ‘live’ gaan van de website.

Toch zijn wij nog een aantal zaken van jullie nodig:

Foto:

Wij ontvangen graag een foto van jullie. Het liefst een staande foto. We zijn natuurlijk scheidsrechters dus het zou leuk zijn wanneer je een foto stuurt waarop je als scheidsrechter duidelijk zichtbaar bent. Probeer een foto te sturen waar de kwaliteit voldoende is om op de website te plaatsen.

Uitleg: Op de nieuwe website kunnen wij jullie foto koppelen aan de wedstrijden die jullie fluiten. Dit willen wij doen aan de hand van een foto van jouw als scheidsrechter.

Groep waarin je fluit (KNVB scheidsrechters):

Dit spreekt denk ik voor zich.

Emailadres (ook van de niet actief fluitende leden):

Op de nieuwe website komt straks een spelregelquiz. Je kunt alleen mee doen door op de site in te loggen. Deze inlog is dan gekoppeld aan je emailadres.

De Technische Commissie zal voor de vragen zorgen.

Belangrijke opmerking: het emailadres wordt NIET op de site getoond. Dit is puur en alleen om straks in te loggen. Jullie zullen t.z.t. inloggegevens krijgen om dan in te loggen.

Graag het verzoek om deze gegevens zsm naar mij toe te sturen. Ik zal de gegevens verzamelen en op een juiste manier bewaren.

Met vriendelijke groet,

Gerwin Moeken

Secretaris SNO Nijverdal

Terug naar overzicht
Agenda

Weet wat
er speelt

30Mrt
Bartho Reuvers O12 toernooi
Aanvang: 09:00
30Mrt
Easter Open (SV Gramsbergen)
Aanvang: 09:00
01Apr
Salland Cup
Aanvang: 09:00
02Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
08Apr
Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering SNO Nijverdal
Aanvang: 20:00

Wij zijn trots op onze sponsoren