We gaan weer beginnen!

25 januari 2020

Na een welverdiende winterstop is het weer zover, we gaan weer voetballen. Voor sommigen rolt de bal alweer enkele weken, voor anderen moet het seizoen nog goed en wel beginnen. In deze vernieuwde KNVB-nieuwsbrief vertellen we je ieder kwartaal iets over bijzondere projecten of verhalen waar de KNVB aan werkt. Zo lees je in deze editie meer over het 10-jarig jubileum van WorldCoaches, het internationale maatschappelijke programma van de KNVB. En we blikken alvast vooruit op de eerste Nationale Voetbaldag op 13 juni. Maar voordat het zover is wensen we alle voetballers en vrijwilligers van Nederland een mooie tweede seizoenshelft toe. Dus haal je shirt maar van de waslijn, je mag weer...

 

 

De waslijn van voetballend Nederland

Ter gelegenheid van het 130-jarig jubileum van de KNVB hebben we in de eerste maanden van dit seizoen een uniek jubileumshirt geruild met bijna alle verenigingen van Nederland. De geruilde shirts krijgen uiteindelijk een plek op de KNVB Campus in Zeist. Maar eerst spelen ze een hoofdrol in deze film waarmee we de tweede seizoenshelft aftrappen en we een ode brengen aan het icoon van iedere club; het voetbalshirt. 

 

 

 

WorldCoaches viert 10-jarig jubileum 

Woensdag 15 januari is het 10-jarig jubileum van WorldCoaches feestelijk gevierd in de Nieuwspoort in Den Haag. Onder anderen minister Kaag (Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking), KNVB-bondsvoorzitter Just Spee, Johan Neeskens en Anouk Hoogendijk stonden deze ochtend tijdens een ontbijtpresentatie stil bij het 10-jarig jubileum van WorldCoaches. Met dit programma van de KNVB worden wereldwijd mannen en vrouwen opgeleid om als trainer én sociaal rolmodel te fungeren in hun eigen omgeving. Inmiddels hebben 15.486 WorldCoaches gezamenlijk ruim 600.000 kinderen bereikt en laten sporten.
Lees verder

 

 

 

 

De Nationale Voetbaldag: jouw club, jouw kleuren, feest voor iedereen

Nederland telt bijna 3000 voetbalverenigingen waar ruim 1,2 miljoen leden, vrijwilligers, trainers en fans elkaar elke week ontmoeten. Dat verdient een groots feest. Daarom organiseren we in samenwerking met het Oranje Fonds op zaterdag 13 juni 2020 – tijdens het openingsweekend van het EK 2020 – de allereerste Nationale Voetbaldag. Op deze dag nodigen clubs leden én niet-leden uit voor een gezellig toernooi en een leuk feest op de club. Doet jouw club ook mee?
Lees meer en geef je club op!

 

 

Ook goed om te weten:

ONZE PARTNERS

 

     

Volg ons op social media

 

    
Terug naar overzicht
Agenda

Weet wat
er speelt

29Sep
Reguliere training
Aanvang: 19:30
30Sep
Opleiding Clubarbitrage
Aanvang: 19:30
06Okt
Clubavond
Aanvang: 20:30
06Okt
Reguliere training
Aanvang: 19:15
13Okt
Reguliere training
Aanvang: 19:30

Wij zijn trots op onze sponsoren