Nieuwsbrief KNVB Assist Scheidsrechters - januari 2020

19 januari 2020
   
KNVB
 
 
 
knvb
Kuipers verrast clubarbiters bij derde ARAG|KNVB arbitrage event
Zaterdag 11 januari waren vele ARAG gecertificeerde clubs aanwezig op de Campus in Zeist. ARAG en de KNVB organiseerden een event waar de clubs veel met elkaar in gesprek konden om zo kennis te delen en van elkaar te leren. Björn Kuipers gaf ter afsluiting een spetterende presentatie en mocht vervolgens een aantal aanwezigen verrassen met een replica van zijn eigen munt.
Lees verder lees meer

Facebook

Twitter

 
 
knvb
Aftrapbijeenkomsten: Goede start van het seizoen 
Als goede start van dit seizoen organiseerde de KNVB door heel het land speciale aftrapbijeenkomsten voor vrijwilligers die onlangs aan hun klus als vrijwilliger zijn begonnen. Het doel? Elkaar en de KNVB beter leren kennen en kennis opdoen die gaat helpen om een nóg betere start te maken als vrijwilliger. 
Lees verder lees meer

Facebook

Twitter

 
 
knvb
Controleren van de spelerspassen 
Het is voor een eerlijk en sportief competitieverloop van belang dat de juiste spelers op het juiste veld staan. Met de (digitale) spelerspas kan de scheidsrechter de identiteit van de spelers vaststellen en er zo voor zorgen dat alleen gerechtigde spelers in actie komen. Toch komt het nog weleens voor dat niet gerechtigde spelers (verkeerde leeftijdscategorie, geen KNVB-lid of lid van een andere vereniging) op het veld staan. Wat kun je doen om dit te voorkomen?
Lees verder lees meer

Facebook

Twitter

 
 
knvb
Scheidsrechtersvak is de ware liefde van Frans Vermeij 
Frans Vermeij (78) zet zich al bijna zijn hele leven in voor de KNVB. Zijn lijst met functies en commissies is eindeloos. Hoewel hij bezig is aan zijn laatste seizoen als waarnemer van het talententraject scheidsrechters betaald voetbal wil hij van een vertrek uit Zeist niets weten. Vermeij viert zijn 60-jarig jubileum onder meer als adviseur bij het Ontwikkel Programma Scheidsrechters (OPS).
Lees het interview lees meer
   
 
 
knvb
Meld je aan voor een themabijeenkomst 
Om (assistent-)scheidsrechters de mogelijkheid te bieden zich verder te ontwikkelen, organiseert de KNVB vanaf half februari 2020 verschillende themabijeenkomsten. Je kunt zelf kiezen bij welke bijeenkomsten je wilt aansluiten. De themabijeenkomsten in het voorjaar zijn dit seizoen net zo vormgegeven als vorig seizoen. De nadruk tijdens de bijeenkomsten ligt op de ontwikkeling van jou als (assistent-)scheidsrechter.
Meld je aan lees meer

Facebook

Twitter

 
 
knvb
Column Robbert Minkhorst: De coryfeeën
Journalist Robbert Minkhorst schrijft over een klassieker in het amateurvoetbal tussen sterspelers van weleer. “Het was natuurlijk ook gewoon een wedstrijd. Keihard een wedstrijd, waar behalve de overwinning ook prestige, ego’s en onderlinge vendetta’s werden bestreden. Hoe moest ik hierbinnen opereren, wetende dat ik bij voorbaat al genoot van deze clash van grootheden.”
Lees de column lees meer

Facebook

Twitter

 
 
 
Terug naar overzicht
Agenda

Weet wat
er speelt

29Sep
Reguliere training
Aanvang: 19:30
30Sep
Opleiding Clubarbitrage
Aanvang: 19:30
06Okt
Clubavond
Aanvang: 20:30
06Okt
Reguliere training
Aanvang: 19:15
13Okt
Reguliere training
Aanvang: 19:30

Wij zijn trots op onze sponsoren