8 SNO leden komen vandaag in actie tijdens de nacompetitie

04 juni 2023

Beste SNO-ers,

Op zondag 4 juni komen acht SNO leden in actie tijdens de nacompetitie. De functies zijn mooi verdeeld. Vier maal zal een SNO lid functioneren als arbiter en vier maal zal een SNO lid functioneren in de functie van assistent scheidsrechter. Alle wedstrijden zullen vandaag starten om 14.00.

Ons sympathieke lid Ramon Heveling is in de functie van arbiter verantwoordelijk voor het duel tussen SV Angeren tegen SC Millingen. Inzet bij deze wedstrijd is in een plek in de derde klasse. Ons fanatieke lid Jan van Otten mag opnieuw zijn kunsten gaan vertonen als assistent-scheidsrechter. Gisteren was hij in Bornerbroek en vandaag gaat de reis naar VV Holten (de club van ons lid Arno Reusink). Hij zal in de functie van assistent scheidsrechter actief zijn bij de wedstrijd tussen VV Holten en SV Orderbos. Inzet is een plek in de derde klasse.

Ons ervaren lid Hans Hofman is als assistent scheidsrechter verantwoordelijk voor het duel tussen RKSV Vogido tegen KOSC. Deze wedstrijd zal worden gespeeld in Enschede en het betreft een wedstrijd voor promotie naar de derde klasse. Ons nieuwe lid Jop Holterman uit Lemelerveld mag ook direct aan de bak. Hij is assistent scheidsrechter bij het duel tussen SV Vasse en SV De Lutte. Ook bij deze wedstrijd is de inzet een plek in de derde klasse.

Ons vrouwelijke lid Cindy Scholthof heeft recentelijk haar opleiding tot assistent scheidsrechter afgerond. Ze mag haar kunsten direct in de praktijk gaan brengen, aangezien ze als assistent-scheidsrechter is aangesteld voor het duel tussen RKVV Overasseltse Boys tegen WVW Weurt. Inzet is een plek in de vierde klasse. Arno Reusink uit Holten mag de fluit gaan hanteren bij het duel tussen SV Keijenburgse Boys tegen ZVV De Hoven. Inzet van deze wedstrijd is een plek in de vierde klasse.

Ons talent Stan Endeman zal afreizen richting Hengelo voor de confrontatie tussen ATC’65 en VVG’25. Hij heeft de eer om deze promotie wedstrijd richting de eerste klasse in goede banen te gaan leiden. De laatste SNO-er welke vandaag in actie zal komen is onze voorzitter. Hij mag op de fiets richting Breda voor de confrontatie tussen VV Baronie en SV Juliana’31 uit Malden. Inzet is een plek in de Landelijke derde divisie.

Namens het bestuur van SNO willen wij bovenstaande acht leden veel plezier en succes toewensen.

Een sportieve groet,

Bestuur SNO Nijverdal

Terug naar overzicht
Agenda

Weet wat
er speelt

30Mrt
Bartho Reuvers O12 toernooi
Aanvang: 09:00
30Mrt
Easter Open (SV Gramsbergen)
Aanvang: 09:00
01Apr
Salland Cup
Aanvang: 09:00
02Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
08Apr
Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering SNO Nijverdal
Aanvang: 20:00

Wij zijn trots op onze sponsoren