17 SNO leden komen vandaag in actie tijdens de nacompetitie

03 juni 2023

Beste SNO-ers,

Vandaag komen er maar liefs 17 leden van SNO uit in de nacompetitie. Dit hadden er in totaal 20 kunnen zijn, maar om diverse redenen zullen Wim van der Velde, Rudolf Wolterink en ons jonge talent Jos Olsman vandaag niet te bewonderen zijn op de velden. Om 14.30 zou Jos Olsman als assistent scheidsrechter fungeren bij de promotie/degradatiewedstrijd tussen ZAC 1 en Enter Vooruit 1. Voor zijn verjaardag hebben zijn vrienden hem echter verrast met een leuk uitje, hetgeen hij (naar eigen zeggen) niet kon weigeren. Op hetzelfde tijdstip zou ons ervaren lid Rudolf Wolterink verantwoordelijk zijn in de functie van arbiter voor de wedstrijd tussen De Paasberg en Alverna. Inzet was promotie naar de derde klasse. Deze wedstrijd is echter uit het programma gehaald aangezien Alverna onvoldoende spelers op de been kon krijgen, waardoor Rudolf nu helaas vandaag helemaal niet in actie kan komen. Erg zuur. Tot slot zou onze oud voorzitter Wim van der Velde assistent scheidsrechter zijn bij het duel tussen RKSV Bornerbroek en MSC Meppel. Het betrof een promotie/degradatiewedstrijd met als inzet een plek in de derde klasse. Afgelopen dinsdag is Wim geblesseerd geraakt tijdens de training en van zijn fysio moet Wim de komende twee weken absolute rust in acht nemen. Vanaf deze plek wensen wij Wim veel beterschap toe!

In onze voorbeschouwing voor vandaag kan gesteld worden dat wij één wedstrijd hebben om 12.00. Eén wedstrijd om 12.30 en één duel om 14.00. Aansluitend zijn er zes wedstrijden welke beginnen om 14.30 en drie wedstrijden waarbij de arbiter om 15.00 zal fluiten voor de start van de wedstrijd. Om 15.30 staat er een duel op de planning en de laatste nacompetitiewedstrijd zal beginnen om 18.30.

Om 12.00 zal ons jonge talent Ferens Groenhuijsen de spits afbijten. Hij is in de functie van arbiter verantwoordelijk voor het duel tussen SVZW 2 en FC Dinxperlo 2. Inzet is een plek in de reserve hoofdklasse. Om 12.30 staat de finale van het Kampioenschap van Nederland bij de U23 teams op het programma. Deze kraker gaat tussen HHC Hardenberg U23-1 en RKVV DEM U23-1. Bij deze wedstrijden zijn twee jonge SNO leden aangesteld in de functie van assistent-scheidsrechter. Dit zijn Raymond Kolleman en Gerjan Ekkel. Aansluitend zal om 14.00 ons jonge talent Max van der Lei de wedstrijd fluiten tussen SV Twello 1 en WAVV 1. Inzet van deze eerste ronde wedstrijd is een plek in de tweede klasse.

Om 14.30 staat de ‘Kanaalderby’ op het programma tussen VV Bergentheim en VV Marienberg. Naast de eer staat er een plek in de derde klasse op het spel. Bij deze wedstrijd is ons ervaren lid Dirk Jansen assistent scheidsrechter. Op hetzelfde tijdstip staat er in Hellendoorn ook een kraker op het programma. Twee clubs uit de gemeente Hellendoorn vechten voor een plek in de tweede klasse. Dit zijn VV Hellendoorn en het VV Daarlerveen van ons sympathieke lid Gert Maneschijn. Bij deze wedstrijd zullen onze ervaren krachten Henk Zwakenberg en Jan Klein Ganseij de functie van asssistent scheidsrechter gaan uitvoeren.

Om 14.30 zal ons talentvolle lid Bent Kuipers voor de eerste maal fluiten bij de wedstrijd tussen GFC Goor  tegen SV Juliana’32. Dit is reeds het tweede nacompetitieduel voor Bent, die op dinsdag (met Jos Olsman langs de lijn) reeds het duel tussen VV Marienberg en AVC Heracles tot een goed einde wist te brengen. Dinsdag werd het verlengen en strafschoppen. We zijn benieuwd of de 22 acteurs het pleit ditmaal binnen de 90 minuten kunnen beslechten. De inzet is promotie richting de derde klasse. Op hetzelfde tijdstip staat de wedstrijd tussen HVV Tubantia en OWIOS op het programma. Inzet is een plek in de tweede klasse. Bij dit duel zullen twee assistent scheidsrechters vertegenwoordigd worden door SNO. Dit betreft ons jonge fanatieke lid Koen Staarman en ons sympathieke bestuurslid Bas ten Tije. Tegelijkertijd zal de wedstrijd tussen ZAC 1 en Enter Vooruit beginnen. Ook bij deze wedstrijd is een plek in de tweede klasse de inzet. Jos is verhinderd, dus vandaar dat bij deze wedstrijd slechts één SNO-er aanwezig zal zijn. Ruben van de Beld uit Balkbrug zal bij deze wedstrijd als assistent scheidsrechter fungeren. Tot slot (met betrekking tot de 14.30 wedstrijden) staan we stil bij Dennie Mulder. Hij zal in de functie van assistent scheidsrechter verantwoordelijk zijn voor het duel tussen VV Noordscheschut tegen VV Unicum. Inzet van deze wedstrijd is een plek in de 1ste klasse. 

Zoals zojuist reeds aangegeven, staan er 3 wedstrijden om 15.00 op de planning. Twee wedstrijden hebben als inzet een plek in de derde klasse. Bij de wedstrijd tussen RKSV Bornerbroek en MSC Meppel zal Jan van Otten uit Rijssen assistent scheidsrechter zijn. Wim van der Velde heeft zich helaas met een blessure moeten afmelden. Tegelijkertijd staat de wedstrijd tussen CSV’28 en SV Rijssen op het programma. Deze wedstrijd zal worden gefloten door ons talent Marcel Driessen. De laatste 15.00 wedstrijd heeft betrekking op het duel tussen HHC Hardenberg 2 en VV Dos Kampen 2. Inzet is een plek in de reserve hoofdklasse. Dit duel zal worden gefloten door ons ervaren lid Zander Pouls uit Dedemsvaart. Aansluitend is om 15.30 ons fanatieke lid Martijn Bruins door de KNVB aangesteld als assistent scheidsrechter bij de bekerfinale. Deze confrontatie tussen SDOUC 2 en Go Ahead Kampen 2 zal worden gespeeld bij FC RDC in Deventer. 

De zaterdag zal worden afgesloten door ‘Good Old’ Dick Beldman uit Holten. Hij fluit het duel tussen DSV’61 en SV Reaal Dronten. Bij deze wedstrijd staat een plek in de derde klasse op het spel.

In totaal zullen vandaag zes arbiters een wedstrijd fluiten en elf arbiters een wedstrijd als assistent scheidsrechter gaan uitvoeren. Dennie is assistent scheidsrechter en mag zijn natuurlijke functie gaan uitvoeren. Namens het bestuur willen wij bovenstaande heren veel succes en plezier toewensen!

Morgen zullen opnieuw acht SNO leden in actie komen tijdens de nacompetitie, maar hierover zullen jullie morgen meer kunnen lezen op onze sociale media kanalen.

Een sportieve groet,

Bestuur SNO Nijverdal

Terug naar overzicht
Agenda

Weet wat
er speelt

30Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
07Mei
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
09Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00
10Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00
11Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00

Wij zijn trots op onze sponsoren