Stijn Lander nieuw lid SNO Nijverdal

16 mei 2023

Beste SNO-ers,

Met gepaste trots willen wij jullie informeren over het feit dat wij met Stijn Lander een nieuw lid hebben weten binnen te halen. Stijn is reeds het zesde nieuwe lid die onze vereniging mag introduceren in 2023. 

Stijn is 17 jaar en woonachtig in Zwolle. Op 4 juni zal hij 18 jaar worden. Stijn is als KNVB arbiter actief in de zaterdag jeugdgroep E. 

We willen Stijn van harte welkom heten binnen onze vereniging en veel succes en plezier toewensen bij het uitoefenen van zijn hobby!

Een sportieve groet,

Bestuur SNO Nijverdal

Hieronder hebben wij Stijn de mogelijkheid gegeven om zichzelf te introduceren: 

Via Maurice kreeg ik de vraag om mijzelf nader te introduceren aan de leden van SNO. Uiteraard wil ik hier graag aan meewerken. Het bestuur was voornemens om mij op de clubavond van 16 mei te presenteren. Dit gaat helaas niet lukken. Op donderdag 11 mei zijn mijn eindexamens begonnen. Deze lopen door tot en met vrijdag 26 mei. Logischerwijze zal hier de komende weken de focus op komen te liggen, waardoor ik de laatste clubavond van het huidige seizoen moet laten schieten. Aansluitend hoop ik snel de andere SNO leden te mogen leren kennen.

Aangezien dit pas juni zal zijn, wil ik mijzelf via deze weg alvast even nader introduceren. Mijn naam is Stijn Lander en ik ben 17 jaar oud. Ik ben woonachtig in Zwolle en sinds het seizoen 2019 – 2020 ben ik scheidsrechter. Ik ben begonnen bij CSV’28 en sinds januari van dit jaar ben ik ook actief als KNVB arbiter. Ik fluit mijn wedstrijden in de Jeugdgroep E en mijn vaste dag om te fluiten is de zaterdag.

Ik zit in mijn laatste jaar van het Gymnasium Celeanum te Zwolle. Vanaf september ga ik starten met mijn studie Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit te Leiden. Daarnaast ben ik actief als secretaris van de Jongerenraad Overijssel. Dit is een klankbordgroep om namens jongeren gevraagd en ongevraagd advies te geven aan de Provincie Overijssel.

Toen ik in 2014 Björn Kuipers zag fluiten op het WK in Brazilië wist ik eigenlijk al dat ik scheidsrechter wilde worden. Ik ben toen op mijn twaalfde begonnen als scheidsrechter in de Kidsleague (JO8) van mijn toenmalige voetbalclub W.V.F. Ik werd (mijn inziens) te vaak ingezet als ASR, waardoor ik voor mijn gevoel op een dood spoor terecht kwam. Twee jaar later kon ik beginnen bij C.S.V.’28. Hier mocht ik elk weekend fluiten, gecombineerd met leuke jeugdwedstrijden bij PEC Zwolle. Ik ben (mede hierdoor) steeds fanatieker geworden en mijn doel is absoluut om het hoogst haalbare na te streven.

Ik ben lid geworden bij SNO, omdat ik veel lovende verhalen heb gehoord over de club, mede van mijn SB-er Hans Groenhuijsen. Nadat ik er met hem diverse malen over heb gesproken, heb ik mij ingelezen in de materie en heb ik ook gekeken naar de alternatieven qua (scheidsrechter)clubs. Op mij kwam SNO over als de meest actiefste en leukste vereniging. Ik ben ervan overtuigd dat ik mij binnen SNO verder kan ontwikkelen en ik kijk er naar uit om met verschillende (ervaren) collega’s contacten te leggen en om van hen te leren.

Tot ziens in Nijverdal!

Stijn Lander

Terug naar overzicht
Agenda

Weet wat
er speelt

23Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
30Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
07Mei
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
09Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00
10Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00

Wij zijn trots op onze sponsoren