In Memoriam Arnold Spin

18 april 2023

Beste SNO-ers,

Via deze weg willen wij jullie informeren over het zeer trieste nieuws dat Arnold Spin (66 jaar) is overleden. De ervaren leden van SNO Nijverdal zullen Arnold goed kennen. Hij is jaren arbitrage medewerker geweest van District Oost. De laatste jaren was hij (mede) verantwoordelijk voor het de aanstellingen op het Landelijke Amateurniveau. 

Onze sportvrienden van COVS Enschede hebben onderstaand In Memoriam over Arnold geschreven:

Vandaag hebben wij het droevige bericht ontvangen dat Arnold Spin gisteravond op 66-jarige leeftijd is overleden.

Ondanks dat Arnold al langere tijd ernstig ziek was, kwam zijn overlijden totaal onverwachts. Iedereen die hem de laatste tijd gesproken heeft, weet dat hij vol vertrouwen sprak over de toekomst. De afgelopen week verslechterde zijn situatie in korte tijd. Afgelopen zaterdag is hij opgenomen in het ziekenhuis en zondagavond is hij overleden aan de complicaties van zijn ziekte.

Arnold Spin (29 december 1956) was in de jaren ’90 van de vorige eeuw reservelid van de Kascontrolecommissie en was in 1993 lid van de Kascontrolecommissie. Arnold trad in 2017 toe tot het bestuur. Tot aan de jaarvergadering van dit jaar was hij binnen het bestuur actief als tweede voorzitter. Ook tijdens ons 100-jarig jubileum in 2019 was hij van grote waarde voor de SEO. Verder was Arnold Spin jarenlang werkzaam bij de KNVB.

In 2012 vertelde hij over zijn loopbaan als arbiter: ‘Als scheidsrechter heb ik dat bereikt wat in mijn vermogen lag. Ik heb 2e klasse mogen fluiten. Mijn sterkste kant was dat ik consequent floot en stevig voetbal niet schuwde. Het zwakke gedeelte bestond uit het feit dat ik de kaarten wel eens te lang op zak hield.’

Zijn uitvaart vindt maandag plaats in besloten kring. Op zondagavond zal er een condoleance plaatsvinden. Zodra hier meer over bekend is zullen wij dit communiceren.Wij wensen zijn familie alle sterkte toe om dit enorme verlies te dragen.

Een sportieve groet,

Bestuur SNO Nijverdal

Terug naar overzicht
Agenda

Weet wat
er speelt

30Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
07Mei
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
09Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00
10Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00
11Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00

Wij zijn trots op onze sponsoren