Diverse talenten SNO Nijverdal actief op Easter Open bij SV Gramsbergen

10 april 2023

Beste SNO-ers,

Op zaterdag 8 en zondag 9 april stond de Easter Open 2023 op de planning. Dit internationale jeugdtoernooi werd mede georganiseerd door S.V. Gramsbergen. 

Door de organisatie is SNO benaderd voor scheidsrechters. Het bestuur van SNO heeft in samenspraak met de aanstellingscommissie besloten om naar dit jeugdtoernooi onze jonge talenten te sturen. Uiteraard zijn jonge dames en heren goede begeleiding nodig, daarom hebben wij besloten om bestuurslid Gerwin Moeken ook af te vaardigen als arbiter. De andere arbiters (die via SNO op dit toernooi hebben gefloten) waren Cindy Scholthof, Thijmen Broekmate en Jop Holterman. 

De SNO-ers kunnen terugkijken op een fantastische zondag. Cindy heeft de leiding gehad over de finale bij de U-15 en Jop heeft de finale bij de U-16 mogen fluiten. 

Als bestuur willen wij S.V. Gramsbergen bedanken voor de uitnodiging. (Internationale) toernooien organiseren kunnen ze zeer goed in Gramsbergen. Het zijn prachtige ervaringen voor onze (jonge) leden. Binnenkort staat het internationale vrouwentoernooi in Gramsbergen weer op de planning. Ook bij dit toernooi zal SNO weer aanwezig zijn met diverse arbiters. Het is nu sowieso al duidelijk dat ons vrouwelijke lid Cindy Scholthof op dit toernooi actief zal zijn!

Een sportieve groet,

Bestuur SNO Nijverdal

Terug naar overzicht
Agenda

Weet wat
er speelt

23Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
30Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
07Mei
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
09Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00
10Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00

Wij zijn trots op onze sponsoren