Jurian te Wierik nieuw lid SNO Nijverdal

28 maart 2023

Beste SNO-ers, 

Met gepaste trots willen wij jullie informeren over het feit dat wij met Jurian te Wierik een nieuw lid hebben binnengehaald. Jurian is afkomstig uit Markelo. Sinds enkele weken traint Jurian mee met SNO, dus de meeste SNO leden zullen reeds kennis hebben gemaakt met de sympathieke arbiter uit Twente.

Hieronder hebben wij Jurian de mogelijkheid gegeven om zichzelf nader te introduceren aan onze leden!

Jurian, van harte welkom binnen onze mooie vereniging en veel succes op de velden!

Een sportieve groet,

Bestuur SNO Nijverdal

---------------------------------------------------------------------------------

Beste SNO-ers,

Het bestuur van SNO heeft mij, bij monde van voorzitter Maurice Paarhuis, gevraagd om mijzelf nader te introduceren aan onze leden. Uiteraard wil ik hier een invulling aan geven.

Mijn naam is Jurian te Wierik. Ik ben 27 jaar en woonachtig in Markelo. Ondanks mijn (relatief) jonge leeftijd ben ik reeds 11 jaar scheidsrechter bij S.C. Markelo. Sinds dit seizoen ben ik actief als scheidsrechter voor de KNVB. Momenteel zit ik nog in de startersgroep en fluit ik mijn wedstrijden in het zondagvoetbal. Naast scheidsrechter ben ik sinds 2017 ook scheidsrechter coordinator bij S.C. Markelo. Zoals jullie (wellicht) weten is mede SNO-er Rick Coenen ook club (assistent) scheidsrechter bij S.C. Markelo.

In het dagelijkse leven ben ik werkzaam bij Van Gelder. Binnen dit bedrijf zorg ik ervoor dat het riool goed aangesloten wordt op de huizen, straatkolken en dergelijke. Daarnaast zorg ik ervoor dat de zandbaan en de puinbaan op de goede hoogte liggen voor het asfalt en/of de stratenmakers.

Ik ben op m’n zestiende begonnen als scheidsrechter bij S.C. Markelo. Destijds moest ik op school een maatschappelijke stage doen en ik heb ervoor gekozen om dit in te vullen met de functie van (club)scheidsrechter. Ik vond het dermate leuk, dat ik heb besloten om hiermee door te gaan.

Waarom gekozen voor SNO Nijverdal? Ik heb de website van SNO bekeken en deze sprak mij zeer aan. Ik ben ervan overtuigd dat SNO mij kan helpen in mijn ontwikkeling als scheidsrechter. Daarnaast is dit een plek waar ik ervaringen kan delen met collega (assistent)scheidsrechters. Arbitrage is een ervaringsvak, dus ik leer graag van (ervaren) collega's. 

Tot ziens op een volgende SNO activiteit.

Jurian te Wierik

Terug naar overzicht
Agenda

Weet wat
er speelt

30Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
07Mei
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
09Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00
10Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00
11Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00

Wij zijn trots op onze sponsoren