SNO Nijverdal levert 8 nieuwe KNVB scheidsrechters af

07 februari 2023

Beste SNO-ers, 

Met gepaste trots wil het bestuur van SNO eenieder informeren over het feit dat wij, in samenspraak met de KNVB, acht nieuwe KNVB arbiters hebben mogen opleiden. De afgelopen maanden zijn 8 heren en één dame druk bezig geweest met diverse theorie en praktijkonderdelen. Eén deelnemer is momenteel geblesseerd en zal op een later moment zijn stagewedstrijden gaan fluiten en (hopelijk) aansluitend zijn diploma in ontvangst mogen nemen.

Op 17 oktober jl. zijn de deelnemers gestart aan de opleiding, welke onder leiding stond van KNVB docent Eric Visser. Vorig jaar heeft SNO Nijverdal de opleiding Verenigingsscheidsrechter succesvol georganiseerd in samenspraak met R.K.S.V. De Zweef. Diverse deelnemers hebben besloten om aansluitend direct te starten met deze vervolgcursus. Dit zijn Cindy Scholthof, Ruben Rolfes en Ruben van de Beld. 
 
Gedurende de opleiding hebben ze diverse stagewedstrijden gefloten. Hierbij hebben ze veel feedback mogen ontvangen. Een speciaal woord van dank aan de SNO praktijkbegeleiders Rudolf Wolterink, Jan Schippers en Wim van der Velde. Het is mooi om te zien dat diverse deelnemers zich ook als lid hebben aangesloten bij onze vereniging. Dit zijn Ewout Spijker, Ruben Rolfes, Cindy Scholthof, Ruben van de Beld en Dennis Schoemaker. 
 
Prachtig om te zien dat ook voetballers plezier kunnen beleven aan arbitrage. Ewout Spijker is namelijk aanvoerder van S.C. Lutten. Via deze weg willen wij alle heren en dame van harte feliciteren met hun behaalde diploma en ze veel succes maar vooral plezier toewensen als KNVB official.

Op de foto van links naar rechts:

Eduard bessembinder (Haarle), Eric Visser (Docent), Dennis Schoemaker (Hardenberg), Ruben van de Beld (Balkbrug), Ruben Rolfes (Bruchterveld), Ewout Spijker (Lutten), Cindy Scholthof (Loo - Bathmen), Olaf Emanuel (Almelo) en Justin Trotsenburg (Neede).

Op de foto ontbreekt Marco Groote Schaarsberg (Haarle). Hij zal zijn diploma later in ontvangst mogen nemen. Justin is momenteel geblesseerd en zal eerst zijn stagewedstrijden moeten fluiten, alvorens hij zijn diploma in ontvangst mag nemen.

Hieronder staan de deelnemende SNO leden weergegeven:

Ruben van de Beld 

Ewout Spijker (met zijn begeleider Rudolf Wolterink:

Ruben Rolfes

Dennis Schoemaker

Cindy Scholthof 

Een sportieve groet,

Bestuur SNO Nijverdal

Terug naar overzicht
Agenda

Weet wat
er speelt

23Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
30Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
05Mei
Nike/Intersport Cup
Aanvang: 14:00
07Mei
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
09Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00

Wij zijn trots op onze sponsoren