Ruben van de Beld nieuw lid SNO Nijverdal

18 januari 2023

Beste SNO-ers, 

Met gepaste trots willen wij jullie informeren dat wij met Ruben van de Beld uit Balkbrug ons tweede nieuwe lid van 2023 hebben weten binnen te halen. Op de clubavond van dinsdag 17 januari (die in het teken stond van eredivisie scheidsrechter Sander van Eijk) is Ruben gepresenteerd aan de leden en welkom geheten binnen onze prachtige club. Uit handen van Maurice Paarhuis ontving hij diverse SNO notitiekaarten en de bijbehorende COVS Tossmunt. 

Via deze weg willen wij Ruben van harte welkom heten binnen onze verenigingen en willen hem veel plezier toewensen bij zijn prachtige hobby. Hieronder heeft Ruben een introductie overzichzelf geschreven. 

Een sportieve groet,

Bestuur SNO Nijverdal

---------------------------------------------------------------------------------

Beste SNO-ers,

Mijn naam is Ruben van de Beld en het bestuur van SNO heeft mij gevraagd om mijzelf, als nieuw lid van SNO Nijverdal, te introduceren aan de leden.

Ik ben inmiddels alweer 23 jaren jong en als scheidsrechter actief in het seniorenvoetbal. Eind 2022 heb ik op uitnodiging van Maurice een keer meegetraind met SNO, hetgeen mij destijds goed is bevallen. Echter was ik toen als leidinggevende werkzaam binnen de transportsector. Ik werkte veel in de nacht, waardoor het trainen bij SNO niet te combineren was met mijn werk. 2023 is voor mij uitstekend begonnen. Ik ben gewisseld van baan. Ik ben nu uitvoerder/projectleider in de bouw. Hierdoor werk ik overdag en kan ik gedurende de avonduren lekker fanatiek trainen in Nijverdal.

In alles wat ik doe ben ik erg fanatiek. Ik kan absoluut niet tegen mijn verlies. In mijn jeugd heb ik als voetballer gespeeld voor Balkbrug. Aansluitend heb ik nog enkele jaren gevoetbald in de senioren bij Avereest. Het actieve voetbal ligt al enkele jaren achter mij. Ik heb mij ook altijd maatschappelijk ingezet. Ik was trainer bij de jeugd en floot regelmatig wedstrijden bij de club. Toen ik begon als (club)scheidsrechter, waren er in Balkbrug weinig arbiters. De club besloot om geinteresseerden een cursus pupillen scheidsrechter aan te bieden. Ik ben op deze uitnodiging ingegaan en zo begon ik met het fluiten van wedstrijden bij de jongste jeugd. Ik had veel plezier in het fluiten. Ik kon de (jongste) jeugd helpen om het spelletje beter te begrijpen. Ik had van jongs af aan een afkeer jegens ‘slechte’ scheidsrechters en was ervan overtuigd dat ik het zelf beter zou kunnen. In de praktijk bleek de functie van scheidsrechter lastiger dan gedacht. Het is meer dan alleen maar blazen op een fluitje. Ik ben mij er steeds meer in gaan verdiepen. Volgende week maandag hoop ik mijn diploma van de   SO-III opleiding in ontvangst te mogen nemen. Deze opleiding is mede georganiseerd door SNO.

De meeste zaterdagen fluit ik mijn wedstrijden voor de KNVB. Daarnaast fluit ik ook af en toe wedstrijden bij Avereest. Nu ik de SO-III opleiding (bijna) succesvol heb afgerond, ga ik kijken waar mijn plafond zal liggen als scheidsrechter. Mijn ambitie als scheidsrechter is om het maximaal haalbare te behalen. Waar en hoe dit eruit komt te zien is op dit moment voor mij niet te bepalen. Plezier in mijn hobby is voor mij het belangrijkste. Op welk niveau dat (op termijn) zal zijn, laat ik allemaal op mij afkomen.

Ik heb bewust voor SNO gekozen. Het is een plek waar je ervaringen met elkaar kunt delen. Daarnaast hecht ik veel waarde aan een goede conditie. Samen trainen is altijd gezelliger dan alleen je trainingen vorm te geven.

Ik hoop eenieder de komende periode beter te leren kennen.

Ruben van de Beld

Terug naar overzicht
Agenda

Weet wat
er speelt

30Mrt
Bartho Reuvers O12 toernooi
Aanvang: 09:00
30Mrt
Easter Open (SV Gramsbergen)
Aanvang: 09:00
01Apr
Salland Cup
Aanvang: 09:00
02Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
08Apr
Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering SNO Nijverdal
Aanvang: 20:00

Wij zijn trots op onze sponsoren