Tom Schwarte nieuw lid SNO Nijverdal

28 december 2022

Beste SNO-ers,

Met gepaste trots willen wij jullie informeren over het feit dat wij met Tom Schwarte een nieuw lid hebben weten binnen te halen. Tom is 15 lentes jong en als voetballer actief bij RKSV De Zweef. Tom is naast Cas Koelen en Thijmen Broekmate de derde clubarbiter van RKSV De Zweef die dit jaar lid is geworden van onze mooie vereniging. Op de drukbezochte clubavond van 13 december is Tom reeds officieel gepresenteerd aan alle leden. Prachtig om te zien dat zijn sportvrienden Cas en Thijmen aanwezig waren bij dit mooie moment! 

Tom is 15 jaar en studeert aan het Maatman College in Enschede. Hij is helemaal gek van het spelletje voetbal. Zijn vader Han heeft enkele malen bij het bestuur van SNO geïnformeerd naar de mogelijkheden qua opleidingen. Helaas waren we destijds al ruimschoots gestart met onze eigen vereningsscheidsrechter opleiding. 

Gezamenlijk hebben we gekeken naar de mogelijkheden. Direct na de zomervakantie is Tom gestart met de opleiding verenigingsscheidsrechter bij VV Enter Vooruit. Zijn docent was Bert Slot. Binnen deze opleiding moest Tom diverse malen een reflectieverslag ontvangen van een ervaren (KNVB) arbiter. Johan Schwarte en Maurice Paarhuis hebben deze verslagen voor hun rekening genomen. 

Op maandag 19 december was het dan eindelijk zover! Tom had alle opdrachten succesvol afgerond en mocht zijn diploma in ontvangst nemen, zoals je op onderstaande foto kunt zien! 

Via deze weg willen wij als bestuur van SNO Tom van harte feliciteren met zijn behaalde diploma en vinden het oprecht fijn dat hij zich als (jong) lid bij onze vereniging heeft aangesloten. Wij willen hem vooral veel plezier toewensen met zijn prachtige hobby! 

Een sportieve groet,

Bestuur SNO Nijverdal

Terug naar overzicht
Agenda

Weet wat
er speelt

30Mrt
Bartho Reuvers O12 toernooi
Aanvang: 09:00
30Mrt
Easter Open (SV Gramsbergen)
Aanvang: 09:00
01Apr
Salland Cup
Aanvang: 09:00
02Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
08Apr
Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering SNO Nijverdal
Aanvang: 20:00

Wij zijn trots op onze sponsoren