Geslaagde derde cursusavond SO-III opleiding

30 december 2022

Beste SNO-ers, 

Op maandag 19 december stond de derde cursusavond van onze SO-III opleiding gepland. 

In totaal doen er negen cursisten mee aan deze cursus, welke onder leiding staat van KNVB docent Eric Visser. 

Bij elke (theorie)avond sluit er een bestuurslid van SNO aan voor de nodige ondersteuning. 

Bij de eerste avond was Maikel van Munster aanwezig. Bij de tweede en derde avond was ons jonge talentvolle lid Max van der Lei (in de functie van voorzitter van de Technische Commissie) aanwezig. 

Als we kijken naar de deelnemers, dan zitten hier twee SNO leden bij: Cindy Scholthof en Ruben Rolfes. 

Daarnaast zijn er nog vier arbiters uit onze regio vertegenwoordigd. Allereerst zijn dit twee clubscheidsrechters van SV Haarle (Eduard Bessembinder & Marco Groote Schaarsberg)), Ruben van de Beld uit Balkbrug (die recentelijk al een keer met SNO heeft meegetraind) en Ewout Spijker uit Lutten. Ewout zullen de meesten van jullie kennen, aangezien hij naast arbiter in opleiding ook aanvoerder is van het eerste elftal van SC Lutten. 

Naast bovenstaande dames en heren hebben wij ook nog drie deelnemers van buiten onze regio, dit zijn Leroy Nobel uit Apeldoorn, Olaf Emanuel uit Almelo en Justin Trotsenburg uit Neede. 

Binnen de opleiding moeten de dame en heren diverse stagewedstrijden fluiten. Dit zijn voornamelijk wedstrijden bij de tweede elftallen. Echter doen sommige deelnemers het dermate goed, dat er reeds deelnemers zijn geweest die hun debuut hebben gemaakt bij de eerste elftallen. 

Vanuit SNO zijn er diverse praktijkbegeleiders die de cursisten ondersteunen. Dit zijn Wim van der Velde, Rudolf Wolterink en Jan Schippers. 

Tijdens de derde SO-III avond werd er veel aandacht geschonken aan persoonlijkheid en non-verbale communicatie. 

De vierde (en tevens laatste bijeenkomst) staat op maandag 23 januari op de planning. Op deze avond zal onze voorzitter de bestuursafvaardiging zijn. Hopenlijk kan KNVB docent Eric Visser op deze avond 9 diploma's uitreiken! 

Namens het bestuur willen wij alle 9 cursisten veel succes toewensen bij het afronden van de laatste opdrachten. Wij hebben er alle vertrouwen in dat alle deelnemers hun diploma gaan behalen en binnen afzienbare tijd kunnen gaan starten voor de KNVB. 

Een sportieve groet,

Bestuur SNO Nijverdal

Terug naar overzicht
Agenda

Weet wat
er speelt

30Mrt
Bartho Reuvers O12 toernooi
Aanvang: 09:00
30Mrt
Easter Open (SV Gramsbergen)
Aanvang: 09:00
01Apr
Salland Cup
Aanvang: 09:00
02Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
08Apr
Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering SNO Nijverdal
Aanvang: 20:00

Wij zijn trots op onze sponsoren