Gerwin Moeken Winnaar SNO WK Pool!

19 december 2022

Beste SNO-ers,

Iedereen is nog aan het bijkomen van een zinderende finale! Op voorhand waren de verwachtingen hooggespannen. Wie zou tijdens de finale aan het langste einde trekken? Het Frankrijk van Kylian Mbappé of toch het Argentinië van Lionel Messi? Uiteindelijk trok Lionel Messi met zijn Argentinië aan het langste einde! De uiterst spectaculaire wedstrijd eindigde in 3-3, waarna Argentinië de strafschoppenserie met 4-2 winnend wist af te sluiten. Opnieuw was Emiliano Martínez de grote uitblinker aan de kant van de Argentijnen. De keeper van Aston Villa stopte de strafschop van Coman. Aansluitend wist hij Tchouaméni dusdanig uit zijn concentratie te brengen, waardoor deze zijn strafschop naast schoot. De Argentijnen waren foutloos vanaf de strafschopstip, waardoor de benutte strafschop van Montiel beslissend bleek en daarmee Argentinië de wereldbeker bezorgde!

Net zoals de finale, kan ook gesteld worden dat de SNO WK Pool razend spannend is gebleken! Thomas de Boer heeft (nagenoeg) het gehele WK fier aan top gestaan. Hij werd gedurende het gehele WK in zijn nek gehijgd door Stan Endeman. Alvorens de laatste twee wedstrijden werden gespeeld, werd het podium gecomplementeerd door ons aspirant lid Jop Holterman uit Lemelerveld.

Het is werkelijk te bizar voor woorden, maar nadat alle wedstrijden zijn afgerond, hebben geen van bovenstaande drie heren de top drie bereikt! Op de derde plek is ons jonge talentvolle lid Ferens Groenhuijsen geëindigd. In de laatste ronde behaalde hij 670 punten, waardoor hij Sem Schrijver net voorbleef. Ons ervaren lid André Meulenkamp behaalde in de laatste ronde maar liefs 850 punten! Door dit bizarre aantal punten heeft hij (in de overall lijst) Ferens met één schamel punt ingehaald! Ferens eindigde het toernooi met 4553 punten en André behaalde 4554 punten!

Maar……je hebt natuurlijk altijd baas boven baas! De absolute EINDBAAS van de SNO WK pool is onze secretaris Gerwin Moeken! In de laatste ronde behaalde hij 940 punten! Hij behaalde o.a. zoveel punten door Mbappé en Messi bij de doelpuntenmakers te zetten. Gerwin eindigt het toernooi met 4615 punten. Door deze prachtige inhaalslag is hij op de laatste speeldag 13 posities gestegen!

Namens het bestuur willen wij Gerwin, André en Ferens van harte feliciteren met hun prachtige prestaties. Op de nieuwjaarsreceptie van 3 januari 2023 aanstaande zullen bovenstaande heren hun prijzen in ontvangst mogen nemen!

Rest ons nog om alle 49 deelnemers van harte te bedanken voor hun deelname. Het was een uiterst spannende en sportieve strijd, welke uiteindelijk is gewonnen door Gerwin Moeken. ‘Voetbal is een eenvoudig spel: 22 mannen lopen achter een bal gedurende 90 minuten en op het einde winnen de Duitsers’. Aangezien Hardenberg dichtbij de Duitse grens ligt is deze legendarische quote toch weer de waarheid gebleken.

Een sportieve groet,

Bestuur SNO Nijverdal

Terug naar overzicht
Agenda

Weet wat
er speelt

30Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
07Mei
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
09Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00
10Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00
11Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00

Wij zijn trots op onze sponsoren