Sven Otter nieuw lid SNO Nijverdal

02 januari 2023

Beste SNO-ers,

Met gepaste trots willen wij jullie informeren over het feit dat wij met Sven Otter opnieuw een jong lid aan ons hebben weten te binden. Op dinsdag 15 november was hij te gast op onze clubavond. Het is hem destijds zo goed bevallen, waardoor hij heeft besloten om zich definitief aan onze club te gaan verbinden per 1 januari 2023. 

Via deze weg geven we Sven de ruimte om zichzelf te introduceren aan onze leden! 

Ik ben 20 jaar en ik woon in Nijverdal. Ik studeer Leisure Management (specialisatie recreatie) aan het ROC van Twente in Enschede. Binnen deze opleiding zit ik momenteel tot 24 april 2023 in Tenerife. In Tenerife ben ik leidinggevende animatie. 

Als voetballer was ik actief bij VV Hulzense Boys. Ik ben hier recentelijk mee gestopt, aangezien dit niet langer te combineren was met het fluiten van wedstrijden. Om fit te blijven doe ik aan fitnessen en tennissen.  

Op dit moment ben ik als scheidsrechter actief bij Hulzense Boys. Daarnaast fluit ik ook regelmatig bij Vroomshoopse Boys en SC Lemele. 

Ik ben jong en wil mij (snel) ontwikkelen als scheidsrechter. Daarom fluit ik elke zaterdag twee wedstrijden, zodat ik veel ervaring kan opdoen. Ik ben mij bewust dat dit wellicht niet verstandig is, maar ik vind het geweldig om te doen en zolang het goed gaat ben ik ook van plan om dit de komende periode (als ik weer terug ben uit Tenerife) te blijven doen.

Bij Vroomshoopse Boys mag ik soms het derde elftal fluiten. Aangezien ik zelf (nog maar) 20 ben, komt het regelmatig voor dat spelers meer dan 10 jaar ouder zijn. Dit is leerzaam en smaakt naar meer!

Hoe ben ik scheidsrechter geworden?

Ik ben door Hulzense Boys benaderd om af ten toe wedstrijden te fluiten. Men zat in nood en wilde jonge jongens enthousiasmeren om te gaan fluiten. Ik ben er blanco ingestapt en ik heb hier geen moment spijt van gehad. 

Ondanks het feit dat ik 'nog maar' 20 ben, heb ik al wel ruim acht jaar ervaring als arbiter. Ik wil nu voor de KNVB gaan fluiten. Ik ben ervan overtuigd dat SNO mij kan helpen bij het realiseren van mijn dromen. Ik heb op eigen initiatief contact opgenomen met Maurice Paarhuis en die heeft mij uitgenodigd om een clubavond bij te wonen. Dit is mij goed bevallen en ik hoop snel voor de KNVB te mogen gaan fluiten. Ik ben erg ambitieus en hoop mij verder te kunnen ontwikkelen als scheidsrechter. 

Zodra ik terug ben uit Tenerife (in april) hoop ik eenieder te mogen leren kennen bij de wekelijkse trainingen en/of de clubavonden. Ik ben er klaar voor om mijn dromen als arbiter te realiseren! 

Tot snel!

Een sportieve groet,

Sven Otter 

Terug naar overzicht
Agenda

Weet wat
er speelt

23Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
30Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
07Mei
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
09Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00
10Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00

Wij zijn trots op onze sponsoren